İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
HappyMom iyi ki dediklerim; elektrikli ikili pompa, park yatak iki katli besik, bolca agiz mendili, alt acma, gogus pedi, sleepy islak mendil, sleepy bez, depend, anne sutu saklama poseti, emzirme sutyeni, goruntulu telsiz, nem ve derece olcer, philips avent pp biberon (bazen disardayken isim uzunsa evde sagdigim sutu veriyorum)..
keske almasaydim dediklerim; gogus kalkani daha paketini bile acmadim, emzik, gogus ucu kremi
dogumumu Aralikta yaptim bebegim haftaya 3 aylik olucak simdilik keskeler ve iyi kilerim bunlar ☺️
Matmazel_ bende almak istiyorum bazi yorumlar iyi bazilari kötü kararsiz kaldım. Illaki sallamak zorunda degilim belki o zaman sorunsuz kullanırım bilemedim ki.
marininannesi anne Yanı beşiklerin kullanım süresi, bebeğin kendi başına oturmaya başlamasına bağlıymış. Kimi 6 ay kimi 9 ayda.. yani beşikten düşme durumuna göre kullanım ömrü. Ben de aldım. Bakalım ne kadar kullanacağız oğlumla 😊
Hifaelif anladım sağolun güle güle kullansın :)
[silindi]
raiko hangi markayi aldiniz?
gmzcvk krem ve kalkanı hiç kullanmadınız mı hiç yara ve ağrı olmadı mı
Sevil_mavi
Teşekkür ederimm😊💕
Tubikcay kesinlikle canım benim! Cok cok mutlu oluyorum böyle benim gibi düsünen anneler görünce💙💙💙😍😍❤️
SeymaK evet kesinlikle😊
mavibahar ben ateş ölçer markası sormak isterim
Kubrasrlozd depent bezini ne ara kullandınız ne süreli
zeynepbalci organik diye geçeni aldık biz. Vernik boya yok. Çok güzel hazırlamışlar mis gibi ağaç kokuyor kıymıkla karşılaşmadık yüzeyi pürüzsüzdü.
gmzcvk elektrikli pompayı hangi marka aldınız?