HappyMom iyi ki dediklerim; elektrikli ikili pompa, park yatak iki katli besik, bolca agiz mendili, alt acma, gogus pedi, sleepy islak mendil, sleepy bez, depend, anne sutu saklama poseti, emzirme sutyeni, goruntulu telsiz, nem ve derece olcer, philips avent pp biberon (bazen disardayken isim uzunsa evde sagdigim sutu veriyorum)..
keske almasaydim dediklerim; gogus kalkani daha paketini bile acmadim, emzik, gogus ucu kremi
dogumumu Aralikta yaptim bebegim haftaya 3 aylik olucak simdilik keskeler ve iyi kilerim bunlar ☺️

Matmazel_ bende almak istiyorum bazi yorumlar iyi bazilari kötü kararsiz kaldım. Illaki sallamak zorunda degilim belki o zaman sorunsuz kullanırım bilemedim ki.

marininannesi anne Yanı beşiklerin kullanım süresi, bebeğin kendi başına oturmaya başlamasına bağlıymış. Kimi 6 ay kimi 9 ayda.. yani beşikten düşme durumuna göre kullanım ömrü. Ben de aldım. Bakalım ne kadar kullanacağız oğlumla 😊

• [silindi]

raiko hangi markayi aldiniz?

Tubikcay Tabi ki herkes bütçesine gore davranır. Ben de

Momysmomy

Momysmomy biz de bu arabadan aldık oto puseti yok ama dolap veya letgoda istediğin kadar var hemde 100 tl den başlayan fiyatlarla. Maxi cosi city oto puseti uygun mus

Tubikcay kesinlikle canım benim! Cok cok mutlu oluyorum böyle benim gibi düsünen anneler görünce💙💙💙😍😍❤️

gmzcvk göğsünüzde yara fln olmadı sanırım veya tahriş benim tanıdığım neredeyse herkeste olmuş ama maalesef

zeynepbalci organik diye geçeni aldık biz. Vernik boya yok. Çok güzel hazırlamışlar mis gibi ağaç kokuyor kıymıkla karşılaşmadık yüzeyi pürüzsüzdü.