Doona bebek arabası kullanan var mı 1yaşından sonra baston arabaya geçmek gerekiyor mu
İyi ki almışım 👍 Keşke almasaydım 👎
Helinrojbinn evet 2 numara aldım daha iyi 1 almayın çok küçük. Zaten hızlı büyüyorlar beğenirsem sonra 3 e geçiş yaparım diye az aldım çok stok yapmadım.
nilnaib canım ben hep az alayım ne gerek var dedim. Yine de 7 8 tane uzun kollu zıbın 7 8 tulum vardı ama kızım o kadar kusuyordu ki hâlâ kusuyor kıyafet takviyesi yaptık. Hatta şuan 3 6 aylıkları çıkartmaya başladım ekstra olsun diye. Sürekli üst değişiyoruz biz.
gulbay90 bende almayı düşünüyorum kaçlı paket aldınız acaba
PapatyaAnne_ sadece su ile ıslatılıyo, arıtmanız varsa veya 5lt şişelerde suyu dinlendirerek kullanabilirsiniz. Bende henüz kullanmadım hemşire bir tanıdığım var o bu şekilde önermişti suyu dinlendirerek kullanıyodu. Sadece pamuğu ıslatarak bebeğin temizliğini yapabilirsiniz. Çok güzel temizlediğini ve hiç pişik olmadığını duydum 😊 inşallah bende bu şekilde kullanıcam hayırlısıyla bi gelsin de evlatlarımız 😍
Tugcedogru çok pahalı bence
esinnnn91 mühendisinoğlu sayfasını bende takip ediyorum. Aslında dalin kullanmak istiyodum ama o sayfada içeriğinin değiştiğiyle ilgili bi bilgi vardı o yüzden vazgeçtim. E bebeğin şampuanı ile ilgili de çok yoğun bi kokusu olduğunu okudum hep yorumlarda, insanlar kimyasal olmaması imkansız falan yazmışlar tereddütte kaldım açıkcası 🤗🙈 Agarta diye bi marka var onu önermişti sayfa, hem Türk malı hem fiyatı uygun, aşırı pahalı şeylere kaçmakta istemiyorum açıkcası sürekli kullanılacak şeyler bunlar çünkü her seferinde bi şampuana 50-100 vermek 🤭🤔 ne bileyim 😁 tercih edenler illaki oluyo ama devir tasarruf devri 😂🙈 ona yığacağım parayı beze yığarım o daha çok lazım 😂
Yaseminatik57 dolaptan ikinci el bakabilirisiniz ayrıca iki bebeği aynı yatağa yatırmayı birbirlerini uyandirirlar
Efe_nesrin bence o pek kullanışlı değil sonuçta etrafini keşfetmeye başlayan bir bebeği arabada yatar pozisyonda tutmak çok zor olur bide onun bütün kemerlerini takmak lazım düşer falan Allah korusun
Mombabyy ben detaylı yaptırdım bebeğin kalbinde delik var dedi doktor bunun kapanma olasılığı diğer tür deliklere göre daha zor dedi doğduğunda kardiyoloji ye göstermeden hastaneden çıkış yapmayın çocuk doktorlarının bunu fark etmesi uzun sürer hemen ufurum yapmaz dedi çok basit bı işlemle düzelir dedi sizin bebeğinde müdahale ile duzelebilecek birşeyi varsa önceden bilmek iyi olur bence gidin
Yagmurynrmglty Deneme paketi olarak aldım. https://ty.gl/zildqw8