ben hamile olduğumu bilmiyordum korunmamıza rağmen bi bebişim olmuş ama ben onun belirtilerini gribe yorup acile gittim nurofen ve mazejik ağız spreyi verdi 10 gün kadar kullandım daha sonra geçmeyince ibucold c kullandım 10 gün kadar da geçmeyince tekrar doktora gittim ve hamileymişim sonra kontrole gittiğimde 7 haftalım olduğunu söylediler ve bebekte sakatlık falan çıkabilir eğer organları gelişmezse düşük olabilir gibi şeyler söyledir :(( siz kullandınız mı bilmeden ilaç geberiyorum vicdan azabı ve üzüntüden :(
    Laayla geçmiş olsun öncelikle ama reglinizde2 gecikme olmadi mi böyle düşündünüz korunduğunuz için mi ihtimal vermediniz? Başıma gelmedi canım ama bir arkadaşım bilmeden ilaç içti antibiyotik filan doktor aynı şeyi söyledi ve düşün yaptı. Ama sendede aynı sonuçlanacak diye bişey yok vücudun onu tolere edebilir belki bebise sağlıkla tutunur dilerim.🙏
      TubaUzar nisan 17 diyor rahme düşme ben 22 nisanda oldum mayısta da olmayınca atladı falan sandım pek ihtimal vermedim ay inşaAllah bi şey olmaz ya kaç haftalıktı ki düşük yaptığında?
        Laayla En iyi bilgiyi doktorlar ve zaman verıcek canım sen duanı et bol bol Allahtan olucagı yoksa olmayacaktır ınsallah 🙏 bilmeden senın gibi içen cok oluyor doktorlar aldır bile dıyebılıyor.. Sabırla beklemekten baska yapacak bırseyy yok saglıkla gelır ınsallah
          Allah büyük yasicagi varsa birsey olmaz allahın izniyle streste iyi değil sonuca bilerek yapılmış birsey değil canım benim iyi düşün inşallah iyi olcak 🙏🙏🙏
            NaimeYilmaz inşaAllah canım Allah bilmediğimizden sorumlu tutmaz diyorum ama aşırı üzülüyorum kaç hafta sonra düşük oluyor bi de onun tedirginliği de var üstümde aldıramam kiiii nasıl kıyarıımm:(
            Laayla canim bende antibiyotik kullandim. Bana da doktor dusuk tehliken var dedi. Ama elhamdulillah 32. Haftadayiz. Icini ferah tut. Zaten sagliklysa tutunur sana. Cok kisi bilmeden neler kullaniyordur. Herseyi bir duzene gore yaratan Rabbim onu da koruyordur.
              Laayla korkma canim allah buyuk su mubarek gunun yuzu duyu hurmetine insallah sapasaglam hic bir sorunu olmayan bir bebege sahip olursun insanlar dussun diye herseyi yapiyor igneler ilaclar ona ragmen saglikli bebekleri oluyor olumlu dusun hersey guzel olsun 😘
                Laayla inşallah bişey çıkmaz canım sen bol bol dua et kalbini ikileme içini ferah tut inşallah hiçbirşeyi çıkmaz bebeğinde hayırlı olsun bebişin 😊😊
                  Laayla Canım korkma yiyecek ekmeği varsa hiçbir şey olmaz ben de korunduğum halde hamile kaldım hamile olduğumu bilmediğim için yara yaktırdım üstüne 1 kutu antibiyotik, fitil dolorex ağrı kesici kullandım adetim geçikince şüphelendim bir öğrendim ki 5 haftalık hamileyim doktor bana da sakat olabilir düşük yapabilirsin neler söyledi psikoloji bozmaktan başka bir şey değil şu an 13 haftalık oldum ikili test falan yapıldı şükür hiçbir problem yok sadece dua et ve dikkatli ol ilk 3 ay gerisini Rabbime bırak
                    Alimm teşekkür ederim canım benim içim içimi yiyor ama yine de her şey Allah’tan değil mi? hayırlısıyla sağlıkla büyür bebişim
                      Ff01 çok şükür senin için çok mutlu oldum inşaAllah sağlıkla alırsım kucağına miniğini sende darısı başıma inşaAllah
                      • Ff01 bunu yanıtladı.
                      • Ff01 bunu beğendi.
                        Laayla bebek cok minik daha kan kivaminda ben birsey olcagini dusunmuyorum iyi dusun iyi olsun insanlah
                          Laayla Hiç korkma bence canım yiyecek ekmeği varsa hiç birşey olmaz ben dün doğum yaptim ve bebeğime 1 aylık hamile olduğum sıra öğrenmiştim ve o zamanlar hemoroid ve çeşitli hastaliklarimdan dolayı çok fazla ilaç kullanmıştım çok şükür doğumum oldu o ilaçların yarattığı herhangi bir hasar yok elhamdülillah ve ayrıca bir yazı okumuştum anne vücudu anne olduğunu öğrenene kadar ne kadar zararlı şeyleri yaparsa yapsın vücut bebeğe o zararı geçirmiyormuş bunu araştır korkma hep iyisini düşün
                            Laayla bence sknti yapma canim.ben kronik astim hastasiyim bir de alerji ilaclari kullaniyorum . Ben hamilelikte kullanilmayacagini bilmiyodum bilsem birakirdim evlenince hamilr oldugumu ogrenince doktor dedi kullanma diye ama 5 haftalik olana kadar kullanmistm bi skntmz da yok cok sukur kullandgn ilaclar agir ilaclar dehil
                              Laayla tabi ki her şey rabbimin elinde canım sen kendini üzme mutlu ol bebeğin senin her şeyini hissediyor bundan emin olabilirsin rabbim gönlüne göre versin inşallah aminnn
                                Laayla kendini de vicdanını da hırpalama bu kadar. Bu dönem ya hep ya hiç dönemidir. Zarar görürse genelde düşer görmemişse de sorunsuz devam eder. İstanbuldaysan Cerrahpaşanın Getam diye bir merkezi var oraya başvurup araştırma yaptırtabilirsin. En azından için rahatlar ☺️