Laayla benim bildiğim ilk 3 ay sıkıntı olmuyor (kesin değil) ama bilmeden kullanmışsınız. Doktorlar uyarmak zorundalar. Üst üste almışsınız ilaçları. Birşey olmaz umarım bundan sonra dikkat edin geçmişler olsun. Birde eğer anomali varsa ilk 3 ayda atıyor genelde kendini inşallah sağlıkla gelir
Laayla İnşallah canım🙏🏼 Sende mümkünse profesöre git, en doğru yönlendirmeyi o yapacaktır🤗
@Laayla Merhaba benım annemde hamıle olduguna ıhtımal vermıyordu regl olamadıgı için hastneye gıtmıstı menepoz baslangıcımı acaba diye doktorda hamıle oldugunu fark etmemıs ne hıkmetse adet söktürücü ilac vermıstı annem kullandıgında cok yoğun kanaması olmustu acıle göturdugumuzde sen hamılesın nası bu ılacı kullanırsın demıstı cocuk düşer durmaz demıstı annem o pskolojyle hergun bırsey olursa korkusuyla doğurana kadar kımsye hamıle oldugunu bıle söyleyememişti kardesım suan 10 yasında 👶🏻
Laayla Haberin olmadan kullanmissim vicdan azabi cektirme kendine canim. Ustelik Allah korur bebegini endise etme. Insallah sag saglim alirsin kucagina. Ben normalde cok hap ve ilac vs kullanmayi sevmedigim icin basima gelmedi boyle birsey. Bol bol dua et bu mubarek gunlerde. Uzme kendini
Laayla yanlış bir şekilde yönlendirmek istemem sizi . Sadece başıma geleni anlatayım. Ben yaklaşık üç ay önce bir ameliyat geçirdim. Hamile olma ihtimalim yok diye düşündüğümden kan tahlili yaptırmadım. Tam kan sayımında da belli olmadığından ameliyata aldılar beni. Çok fazla antibiyotik, ağrı kesici ve hatta uyku ilacı verildi bana. Gecikmem olunca ameliyattan ötürü dengem bozuldu zannettim. İki hafta gecikince gebelik testi aldım ve negatif çıktı. Neyse bir hafta daha geçti kadın doğum doktoruna gideyim de bari muayene olayım dedim. Kese göründü. Ben doktora bahsettim ve çocuk kesin sakat olur, yaşamaz, kalbi atmaz gibi insanı paramparça eden şeyler söyledi. Durumu sindirmek için bikaç gün bekledik ve başka doktora gittik. Kalbi atıyordu. Şimdi 15 haftalık. İkili testte ve ultrason muayenesinde gayet normal çıktı. Hatta en son zıp zıp zıplıyordu:) siz içinizi ferah tutun lütfen🐥 modunuz iyi olursa o da iyi olur😊
ToprakVeAnnesi35 maşallah 🙏Allah büyük gerçekten ,o yüzden arkadaş testlerini kontrollerini aksatmazsa sorun olmaz olsa bile haberdar olur
Laayla

Laayla bende hamile oldugumu bilmeden mazejik agri kesici icmistm 2 tane ama cok skur bsey olmadi 17+2 yim şuanda. Sen içini ferah tut
Laayla anne hamile olduğunu öğrenene kadar Rabbim korurmus anne öğrendikten sonrada anne korumaya başlıyor zaten bol bol dua edin
Iyi düşün ıyi olsun inşallah saglikli bir sekilde dunyaya gelir evladin 🙏 menopoza girdiğini düşünen bir tanıdığimda 4 AY hamile olduğunu fark etmemiş ve rahatsızlıkları sebebiyle çok sayıda ilaç kullanmıştı suan 2 yaşında oğlu gayet sağlıklı. Her şey Allah'ın takdiri böyle düşünmeye çalış
2 yıl sonra

Laayla lütfen bana ulaşırmışın senın yaşadın çaresizliği suan ben yaşıyorum umıt ol belki ilac kullandım bilmeden hemde çok agrı epilepsi ilaçları okuduysan bana yardımcı olmak için dönermisn

Laayla ben antibiyotik kullanmıştım gene kaldığımı sonra öğrendim Rabbime çok şükür bı sıkıntı olmadı bence çok takmayin

Laayla ben gebe olduğumu bilmeden ameliyat oldum 1 ay deli gibi serum anestezi ilaç aldım maşallah çok şükür 33 hafta olduk bişeyim yok dua et sadece