Hastane & Doktor Tavsiyesi ve Güncel Fiyatları (2021)
HappyMom Tekirdağ kliniğe gidiyorum muayne 200 TL . Yaşam hastanesinde doğum yapicam 4 bin TL
İstanbul Çamlıca Medipol Hastanesi
Muayene ücreti 150₺
Normal doğum 2300₺
Sezeryan 2900₺
Ankara da özel kliniği olan Dr. Bülent Alp Aydın’a gidiyorum şimdilik muayene başı 350 TL ödüyorum, testler falan zaten extra para doğum için 9000 TL, memorial hastanesiyle anlaşması varmış, totalde 13,500 TL ödüycem extra corona testi yapıyorlarmış hastane o ne kadar bilgim yok.
İstanbul Bakırköy özel muayenehane Dr Sevil Sarıer♥️ muayene ücreti 300 tl. Doğum için Bahçelievler hizmet ya da Bahçelievler memorial. Henüz zamlı, dışarıdan doktorlu ücretlerini net bilemiyorum. Bilen varsa konuşmak isterim🌸
Güneslı erdem hasdanesı gül nıhal hanıma gııdyorum muayne 80 sezeryan 2 mılyar normal doğum 1500
HappyMom İskenderun gelişim hastanesinde Dr.esen Çağşar a gidiyorum.muayene 135TL. Doğum 3000 TL civarındaymış. Ama ben doğumu mersin Medikal park da yapmayı planlıyorum.
Mersinde muayene 200 TL diye biliyorum.doğum çeşidine göre 4500 ile 5250 ye kadar değişiyor.
Ankara Keçiören Medical Park Dr.Bülent Yirci doğum paketi aldık 8.500
Ebrucolak41 konak hastanesi Dr.gülçin aydar muayene 160 ikinci doğumumu gerçekleştiricem memnunum
nazlihilalcavus Memleketimin hastanesine doktoruna can kurban , Ben erzurumdayım Muayene 140 , Doğum için 4000 ila 5000 diyolar..
HappyMom
Tuzla devlet hastanesi
Doktorum kadir Şeker
Muayene için özele de gittim ama Kadir bey kadar ilgili bir doktorla karşılaşmadım hamileliğim boyunca 4 doktor değiştirdim ama en memnun olduğum doktorum. Bütün bilgileri veriyor ve sürekli aklında soru varmı şikayetin var mı falan diye soruyor hep olumlu pozitif bir doktor
Ataşehir avicenna hastanesi
Mustafa Türkmen doktorum
Muayene ücreti 175tl
normal doğum 3000tl
Sezaryen 3500tl
HappyMom yeni taşındığım için İstanbul’a buraya sormuştum iki kişi esenler Medipol Elif hanımı önerdi muhteşem bir doktor bu kadar ilgili tatlı bir doktor olamaz muayene 125 TL veriyorum doğum ücretinide konuşmadım
- Düzenlendi
Bahçelievler haznedar da özel meltem hastanesine gidiyorum doktorum ayşe köse çok tatlı bi doktorr 😊muayne ücreti 100 tl nst 30 normal doğum 1000-1500 sezeryan 2000-2500
Herkese selam . Alanya’da yaşıyorum özel sağlık sıgortam sayesınde doğum ve muayenelere ücret ödemicem. Sadece 15 TL muayene ücreti verıyorum . Oyuzden Alanya’daki hastanelerden memnun kalmadığım ıcın antalya medıcal park a gidicem.
- Düzenlendi
İstanbul Halkalı meydan evlerinde özel muayenehaneye gidiyorum Op Dr. Gürkan AĞRALI kesinlikle mükemmel bir doktor muayene ücreti 150 tl çok ilgili tavsiye ediyorum henüz 15 haftalık olduğumuz için doğum hakkında şuan araştırma yapmadım😊
HappyMom hatay/ akademı hastanesı / çigdem ucucu muane ucretı 120 tl normal dogum 2800 tl cıvarı