Balıkesir araştırma hastanesi muayene 158 TL

HappyMom Liv Hospital Samsun hastanesi Dr.Seher SARI Muayene ücreti 265 TL doğum ücreti 5750 TL

Kadıköy Fenerbahçe Sante Tıp merkezi. Muayene 170 tl. 15 tl de sigortadan düşüyor.

Antalya medstar topçular şubesi
Nilsem Eraslan
Muayene 185 TL
Doğum ücreti ne kadar bilmiyorum
Bilen var mı acaba

İstanbul Memorial Bahçelievler Op. Dr.Emine Barın çok memnunduk güler yüzlü işinde iyi güven veriyor muayne anadolu sigorta ile 304 tl normal 500tl normal doğum 10500 sezaryan 15bin

HappyMom Şu an Van’da Kasım Turan’ın özel kliniğine gidiyorum. Muayene ücreti 250 lira.
Doğumumu Samsun da yapacağım orada da Zeynep Banu Güler doktorum.Onun da muayene ücreti 250 lira.Doğum için Liman Hastanesini seçtim.Doktor ücreti normal,sezeryan fark etmiyor 2000 lira,hastane ücreti 2800, epidural 750 lira

İzmir egepol hastanesi Cem Büyüktosun muayene 175 Tl doğumda normal sezaryen farketmeksizin 5000 lira

HappyMom istanbulda ümraniye Afiyet Hastanesine Lala Aslanova ya gidiyorum muayene ücreti 100₺ Normal doğum 1450 + covid testi 200₺

HappyMom Daha önce Ncr hastanesi dilara basat’a gidiyordum şimdi deva hastanesi sezen bukoya başladım 3500 civarı galiba fiyatlar. Bu gitmemizde net öğrenecem.

HappyMom Hatay / İskenderun
özel palmiye hastanesi
ertan aydın
normal doğum 2700₺
sezeryan 3000₺ di
Muayene ücreti 135₺ Ben doğum yapasıya ne olur ücretler bilmem😅

Nomerinannesi

ezgii_
Hisar Intercontinental Hospital hasTanesi mi acaba Ben aradım operatör lere 450 TL demişlerdi muayene ücretine 😏

Kayseri özel Hüma hastanesi
Dr. Akif Yılmaz
Muayene ücreti : 85 TL
Normal doğum : 2000TL
Sezeryan doğum : 2000TL
4sene önce oğlum için gitmiştim çok memnunum şuan 8+5 hamileyim ve yine Akif Bey’e gidiyorum tavsiye ederim ☺️

HappyMom batman. Ercan Kayacan kadın doğum kliniği muayne ücreti 120 TL. Şiddetle tavsiye edebileceğim bir doktor.

HappyMom Ankara liv hospital hastanesi muayene 400 tl doğum paketi aldık 11.000tl

Yalova Özel Aktif Hastanesi , Dr Aybala Fatma Gürsoy muayene 85 ama anlaşmamız olduğundan 65 TL veriyorum.Normal doğum 3000 TL , İstekli sezeryan 5000 , acil sezeryan 2750 , epiduralli normal doğum 3500. Ama mart ayında zam gelecek bu fiyatlara 🙋🏻‍♀️

HappyMom avcilar firuzkoy doga hospitalde dogum yaptim 17 ay once cok rahat guzel gecmisti simdi hamileyim zorunlu sezeryan olucak fiyati 2250 tl normal 1600 tl dr da faruk moin e gidiyorum 89 tl daha oncede sanila yassa ya gidiyordum memnunum

Pelinilepp
    Bülent Turgut Ay’a gidiyorum ben, muayene ücreti aynı elbette, dogum da 4000-5000 aralığında

HappyMom Ankara Mahall Ancyra Klinik. Hasan Onur Topçu doktorum. 1,5 ayda bir 500 TL muayene ücreti ödüyorum. 5.000 TL doktorun talep ettiği ücret hastaneye daha karar veremesem de özelde yapıcam doğum muhtemelen çukurambar koru hastanesinde yani totalde herşey dahil 10.000 TL civarı

Sewgi5050 merhaba bende bende Memoriala gidiyorum doktor Yunus beye acaba hangi kurumlara nasıl indirim yapılıyor bilginiz var mı acaba? Biz muayene ücreti olarak 295 TL ödüyoruz sigortali olmamıza rağmen.

Konya Selçuklu tıp fakültesi hastanesi ne gidiyorum muayene ücreti :160
    Sezeryan 750
    Normal doğum 1500

1. Haftamizdayiz 💖💖