Büyük arter transpozisyonlu (TGA) meleğim ve doğum hikayemiz ❤️
Soe öncelikle teşekkür ederim. Damarların yeri değişti ve kalbimizdeki delik kapatıldı. Fakat ilerleyen dönemlerde damar darlıkları , kapak yetersizlikleri olabililir. Bu nedenle takip edilecek. Kızımda şu an kapak yetersizliği var ameliyata bağlı fakat sorun oluşturmuyor şuan. Sürekli takip edileceğiz. Başka sıkıntı çıkmaz umarım 🤲
Merhabalar hikayeniz içimi ferahlatti bende 25. Haftalık gebeyim detaylı ultrason da bir sorun çıkmadı ama bu ayki kontrolümde doktorum büyük alter transpozisyonunda sıkıntı var gibi perinatolog bakması gerekli dedi. Bayram tatili olduğu için ve bulunduğumuz yerde olmadığı için gidemedik yanlış anlamadiysam Kayseri’de yaşıyorsunuz sanırım orda hangi doktora gittiniz bizde Sivas’tayiz ve en yakın Kayseri olduğu için ilk etapta oraya gitmeyi düşündük
Ilgaz merhabalar. Bayramınız mübarek olsun öncelikle. Bizim önce detaylı ultrasonda Tuncay özgün hoca saptamıştı ve bizi Erciyes üniversitesinde pediatrik kardiyoloji hocası Prof Dr Ali Baykan hocaya yönlendirdi. O da fetal eko bakıp tanıyı doğruladı. Bize birkaç merkez önerdiler. Ankara başkent hastanesinde karar kıldık. Orada takipleri yaptırdık. İnşallah bebeğinizde bir sıkıntı çıkmaz. Güzel haberler alırsınız.🙏🏼 Eğer tanı konulursa ayrıntılı da konuşuruz sizinle. İnsan çok endişeleniyor çünkü. Umarım hiç birşey çıkmaz da sağlıkla kucağınıza alırsınız minişi 🙏🏼
İlginiz için çok teşekkür ederim. Kayseri’ye gelme durumumuz olursa sizce ne yapmalıyız. Üniversiteye mi gidelim yoksa Tuncay hocaya mi? Salı günü randevu için aramıştım ama full doluydu Tuncay hoca üniversiteside ye direk gitsek bakarlarmi acaba
Fstkcshp
Öncelikle geçmiş olsun. Kızınızın bahtı kaderi güzel olsun 🤲🏻.
Önerilerinizi kesinlikle dikatte alicam
Ilgaz Tuncay hoca aslında üniversitenin de hocası fakat üniversite genelde kalabalık oluyor diye ben özeline gitmiştim. Tuncay hocayı öneririm açıkçası çok güzel bakıyor, fakat yoğun oluyor diye ben yaklaşık 5 hafta önceden almıştım randevumu. Üniversitede kendisi bakıyor mu ya da hangi günler bakıyor onu bilmiyorum. Sekreterliğini arayıp sorun hoca hangi günler geliyor ve bakıyor mu diye. Onun dışında bir de Fatma hoca var üniversitede pazartesi ve çarşamba günü çalışıyor. Sabah erkenden gidip onun özel muayenesine randevu alırsanız bakar diye düşünüyorum. Muayene ücreti yaklaşık 6 ay kadar önce 200 küsür liraydı. Zam gelmiş midir bilmiyorum. Fatma hocanın değerlendirmesi nasıl onu da pek bilmiyorum. Yanlış yönlendirmeyeyim sizi.
Kızım şu an 3,5 aylık. İyi gidiyoruz çok şükür. Kalp kapakçıklarının birinde yetmezlik var düşük dereceli. O da takipte müdahale gerektirmiyor. Takiplere aksatmadan gitmeye çalışıyoruz.
Minicikkiz çok teşekkür ederim. Umarım hiç bir problem yaşamazsınız, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Tedbir bizden takdir Allah’tan😇 İyi bayramlar.