Çok geçmiş olsun güçlü bilinçli durmayı başarmışsınız ne kadar zor olsa da umarım en kısa zamanda daha da iyi olur her şey siZin için
Büyük arter transpozisyonlu (TGA) meleğim ve doğum hikayemiz ❤️
Fstkcshp cok geçmiş olsun dilerim bundan sonraki güzel günler yaşanan acılarınızı unutturur. 💙
- Düzenlendi
anneadayi33 çok teşekkür ederim 🙏🏼 Allah tüm hastalara şifa versin.. sizin gebeliğiniz çok güzel geçsin 🤲
Merry_merry amin 🙏🏼 çok teşekkür ederim. Size de güzel sağlıklı doğumlar dilerim..
Size de bebeğinize de geçmiş olsun, sağlıklı ömürler dilerim. Yazdıklarınızı okuyunca şunu düşündüm pozitif hikaye yoktur; pozitif bakış açısı pozitif düşünce vardır. Bu farkındalıkta olup bu süreci bu bilinçle atlattığınız için sizi tebrik ediyorum🧿🙏🏻🤍
Soe öncelikle teşekkür ederim. Damarların yeri değişti ve kalbimizdeki delik kapatıldı. Fakat ilerleyen dönemlerde damar darlıkları , kapak yetersizlikleri olabililir. Bu nedenle takip edilecek. Kızımda şu an kapak yetersizliği var ameliyata bağlı fakat sorun oluşturmuyor şuan. Sürekli takip edileceğiz. Başka sıkıntı çıkmaz umarım 🤲
Merhabalar hikayeniz içimi ferahlatti bende 25. Haftalık gebeyim detaylı ultrason da bir sorun çıkmadı ama bu ayki kontrolümde doktorum büyük alter transpozisyonunda sıkıntı var gibi perinatolog bakması gerekli dedi. Bayram tatili olduğu için ve bulunduğumuz yerde olmadığı için gidemedik yanlış anlamadiysam Kayseri’de yaşıyorsunuz sanırım orda hangi doktora gittiniz bizde Sivas’tayiz ve en yakın Kayseri olduğu için ilk etapta oraya gitmeyi düşündük
Ilgaz merhabalar. Bayramınız mübarek olsun öncelikle. Bizim önce detaylı ultrasonda Tuncay özgün hoca saptamıştı ve bizi Erciyes üniversitesinde pediatrik kardiyoloji hocası Prof Dr Ali Baykan hocaya yönlendirdi. O da fetal eko bakıp tanıyı doğruladı. Bize birkaç merkez önerdiler. Ankara başkent hastanesinde karar kıldık. Orada takipleri yaptırdık. İnşallah bebeğinizde bir sıkıntı çıkmaz. Güzel haberler alırsınız.🙏🏼 Eğer tanı konulursa ayrıntılı da konuşuruz sizinle. İnsan çok endişeleniyor çünkü. Umarım hiç birşey çıkmaz da sağlıkla kucağınıza alırsınız minişi 🙏🏼
İlginiz için çok teşekkür ederim. Kayseri’ye gelme durumumuz olursa sizce ne yapmalıyız. Üniversiteye mi gidelim yoksa Tuncay hocaya mi? Salı günü randevu için aramıştım ama full doluydu Tuncay hoca üniversiteside ye direk gitsek bakarlarmi acaba