casminnss trendyoldan akdağ sportswear diye bir markadan siyah ve lacivertini aldım. Üstümden çıkarmıyorum çok güzel sarıyor, ince gösteriyor ve herhangi bir yıpranma da olmadı 2 aydır hergün giymeme rağmen

Bgmaybke eski bedeninize göre mi aldınız. Beden olayları Cook kafamı karıştırıyor da ☺️

casminnss penti’nin hamile taytı baya iyi bence. Bedenini alırken hamileyim diye bi büyük almayın kalıbı bol gibi geldi bana, eğer alırsanız

Nlfrylmz eski bedenimden bir beden büyük aldım gayet rahat şekilde hala giyiyorum şimdi 37+4 deyim hamileliğin sonuna kadar giyerim

casminnss merhaba defacto öneririm. Lcw ye baktığımda kumaşlarını hiç beğenmemiştim. Defactodan hem kalın hem ince aldım 2 aydır giyiyorum taş gibi

casminnss defactodan 2 tane aldım efsane memnunum pantolon almıştım taytlardan sonra iade ettim rahatlığını görünce pantolon giyemem diye düşündüm 🤗

casminnss lcwnın 2 tane incesiyle bütün hamileligimo bitiriyorum diyebilirim 9. Haftada başladım giymeye 36. Haftadaym her doktora gidişimde altıma taytını üstüme tisortumu giyip gidiyorum. Zatn çok sıcak oluyor vucudumuz ben kalın olanlara dayanamazdm herhalde ince olması beni çok rahtlattı

beybikos bi ince olanı kalmıştı ben gittiğimde. Kalın mı sizin ki yani ic göstermeyecek.link bulabilirseniz atarmısınız

44Queen kayma yapmadı hiç, kumaşı da duruşu da bayağı güzel. Eskiden giydiğim bedende aldım, esnek olduğu için son aya kadar idare eder gibi görünüyor 💗

SSeymanr hayir gostermiyor da zaten hamileyken kisa ust gyip disariya cikamiyorum ben utaniyorum yani. Hep bi tik uzun ve bol ustler gyiyorum oversize

Ya kızlar hamile giyim ürünleri hangi markalarda var avm den gidip alabilceğim lcw, penti gibi başka?