Kuzey61 aynen öyle mesela bende aldım çünkü benim reflüm var belki bebeğimde de olur diye

-Kbra8- Çokta küçük değil aslında içini doldurdukca baya açılıyor uzun yolculukta küçük olabilir ama kısa yolculuklarda baya bireyler alır bence

Beyaz çıtçıtlı badi aldım her bedenden, dokusu çok güzeldi ama ilk alan olduğum halde 6-9 ay hiç çıkmadı kutudan. Kolsuz uyku tulumu çok güzeldi ama ondan da sadece 3-6ay gelmişti( ya da bizim bim geceden satmış😂)havlu çoraplar çok güzeldi ve uygundu, tanesi 5 olan çoraplar bimde 3 tanesi 5tlydi. Nohut battaniyeyi çok beğendim ama battaniyem çok oldu diye almadım. Kundak havlu aldım fena değildi. Müslinler güzel değildi hep kaldı, ben d ebıgün kumaşçıya gittim 180×100 müslini (2adet çıkıyor)24liraya aldım kalitesi de desenleri de çok güzeldi.

Kaynanam babynest almış banada eltimle beraber onlara gıttıgımızde koyarız ıcıne dıye🤭😂

Nagihan5734 canım hastane cıkısı dediği şey oladar berbat ki eldivenin biri küçük biri büyük dalga geçmişler resmen birtane patikli alt bir uzunkollu zıbın bır önlük ve bir şapka vardı şapkanında ağzı burnu kaymış resmen öylesine dikmiş 😂😂 büyük bişey kaybetmedin canım iyiki almamışsın .. resim atarım birazdan nevresime gelince zaten 2-3 tane gelmiş