Esmakartal1
Allah yardimcin olsun inşallah minigini saglicakla al kucagina🥰
Sezeryan
Deniz-denizim
Bende onu sordum 38 de genelde kızlara randevu vermiş dogum icin doktorlar bizde 38 de oluruz herhlde 😊😇
Mom626
Dogumdan sonra hemen komposto icebiliyormuyuz peki izin veriliyormu
Sule22masal evet canım içebilirsin ben yaklaşık 2 litre kadar içtim bir günde anca ertesi sabah gaz çıkmıştı gaz çıkarana kadar katı beslenemiyorsun sıvıyla beslendiğin için doğumdan çıkınca sorun olmuyor içebiliyorsun sadece bir kaç saat bekliyorsun o kadar
Sule22masal evet canm
Normalde 38,39 arası oluyor baş ağrısı olmaması için yere çok eğilme yani aşağı bakma fazla dik dur benim 3. sezeryanim olacak ve dogumdan sonra komposto falan iç ki daha çabuk lavabo ihtiyacını giderip daha çabuk toparlarsın kendini canım
Mom626
Cok tesekkur ederim 😇 bilginiz için
Gamzebydmr
Anladim cok sagolun bilgileriniz için 🥰
Sule22masal çok teşekkür ediyorum arılar ilk 5 6 gün vardı oda baş boyun sırt agrıssı cok oldu doğum son derecede kolay geçti ne kesildiğini anlıyorsun ne dikişini
Anne18 bnde spinale karar verdim insllh bnmde sözlerini gibi kolay olur 😊
Sule22masal ilk hamileliğimde 40+0 da alındım 2. ye hamileyim planlanan 39. haftada alınması
Melegimveben
Basta normal mi bekliyordunuz peki
Sule22masal amin cümlemizi insallah evet cok az kaldi 😊🤗
Sule22masal Evet ben de kahve, bitter çikolata ve kayısı kompostosu alacam yanıma kısmetse 🥰💕pozitif düşünelim her şey pozitif olsun moral ve motivasyon çok önemli🥰
Spinal sezeryan ile epidural sezeryan arasında nasıl fark var arkadaşlar bende 35deyim henüz karar verip bilgilenemedim 🤷🏻♀️
Sule22masal olur olur allahın izni ile
sevgiseli_ epiduralde bele serum gibi bisi takılıp anestesi veriliyormuş sanırım spinal de direk belden igne vurulıyormıs. Canm bildiğim kadarıyla epiduralde Bel agrısı daha cok oluyormuş
Berin benim doktorum uyuşturmadan takıyormuş benim de canım çok tatlı o yüzden korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ☺️🙈
Berin tamamdır teşekkür ederim 🥰🌸