Sule22masal evet canım içebilirsin ben yaklaşık 2 litre kadar içtim bir günde anca ertesi sabah gaz çıkmıştı gaz çıkarana kadar katı beslenemiyorsun sıvıyla beslendiğin için doğumdan çıkınca sorun olmuyor içebiliyorsun sadece bir kaç saat bekliyorsun o kadar

Normalde 38,39 arası oluyor baş ağrısı olmaması için yere çok eğilme yani aşağı bakma fazla dik dur benim 3. sezeryanim olacak ve dogumdan sonra komposto falan iç ki daha çabuk lavabo ihtiyacını giderip daha çabuk toparlarsın kendini canım

Sule22masal çok teşekkür ediyorum arılar ilk 5 6 gün vardı oda baş boyun sırt agrıssı cok oldu doğum son derecede kolay geçti ne kesildiğini anlıyorsun ne dikişini

Sule22masal Evet ben de kahve, bitter çikolata ve kayısı kompostosu alacam yanıma kısmetse 🥰💕pozitif düşünelim her şey pozitif olsun moral ve motivasyon çok önemli🥰

sevgiseli_ epiduralde bele serum gibi bisi takılıp anestesi veriliyormuş sanırım spinal de direk belden igne vurulıyormıs. Canm bildiğim kadarıyla epiduralde Bel agrısı daha cok oluyormuş

Berin benim doktorum uyuşturmadan takıyormuş benim de canım çok tatlı o yüzden korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ☺️🙈