Zynp63 sag salim alalim insallah 🥰😍
Sezeryan
Sule22masal evet kesinlikle öyle
Ebru555 bende canım 1 Mart’ta ❤️🥰 sence gelişimleri tamam lanmis olurmu çok küçük olmazlar dimi
Kdrytl benimde 1 mart ta …:)) 38+2
Matmazella Allah bağışlasın🙏🏻 Bende size bir şey danışabilir miyim ?😊 Hastaneden eve geldiniz sonrasında kendiniz yataktan kalkıp yatabildiniz mi ? En azından ufak tefek ihtiyaçlarınızı karşılamakta zorlandınız mı ?
Melek_moms yok canm hrkeze,bu aralıkta oluyo zaten
Sule22masal bu cuma yani 38+2de gun verilecek bana da
Sule22masal 39+0 da sezeryan oldum bende
Sule22masal Hayırlısı ile siz de sağlıkla kucaklayın bebeğinizi 👶🏻hadi az kalmış inşallah güzel günlere🧿🥰🤲🏻
Sule22masal evet suni sancı falanda aldım açılmam olmadığı için sezaryene alındım
Mcakir hayır ben hastanede bile 2 veya 3 defa eşimden annemden yardım aldım sonrasında hep kendim kaktım kendi kendime ama tabi benim 2. sezeryan doğumum ufak ihtiyaçlar derken de şöyle söyleyim ilk doğumum o kadar zordu ki 20 günde ayaklanamadım inanılmaz ağrılarım vardı onda tuvalette bile pijamamı ablam gelip çekiyordu asla eğilemiyordum ama bu defa kızımı bile kendim aldım beşiğinden hep ayaktaydım zaten hemşire de öyke söylemişti oturma ya yürü yada uzan ama bol bol yürü demişti
Sule22masal 38+6 ya gun aldık inşallah
Sule22masal 37. Hafta bittikten sonra 38-39. Haftalarda alınıyor canım 🙏🏻
Matmazella MaşAllah 🧿 5 gün önce oldu benimde doğumum. 2. Gün itibariyle kendi zorınlu ihtiyaçlarımı görmeye başladım. 5. Gündeyiz şimdi ufak tefek çamaşır topla yıka işlerinide yapmaya başladım . Ama yine oturup kalkerken kasıklarımda agrı oluyor. Çokta aktif değilim henüz. Hiç ameliyat olmamış gibi ne zaman olurum merak ediyorum 😊
Sule22masal ben oldum canım 38+2de gebelik zehırlenmesi oldugu için o haftada yapıldım yoksa normal gözüküodu dogumum çok memnun kaldım gaz sancısı ve adet agrısı tarzı agrım oldu sadece aşırı korkdum ama korkdugum kadar zor degılmış
Mcakir aman dikkat edin ben bu defa çok şükür erken toparladım ama henüz hiç ev işi yapmadım annemde kalıyorum bir ay oldu bi çocuk bide bebekle zor oluyor die burda ufak tefek bulaşık süpürge felan yaptım bi kaç defa o kadar