Youtube da bel sırt agrısı ıcın hamıle egzersızlerı var yapın iyi gelıyor

Neseli5 13 haftalığım bende özellikle geceleri bacak ve kalçama vuran ağrıdan yatamıyorum. Doktoe 12. Haftada erkek dedi. Bugün tekrar kontrolüm vardı erkek dedi yine. Nasıl geçecek bilmiyorum. Kaslarım çekiliyor sanki

Neseli5 magnezyum kim tavsiye etmiyor doktorlar çoğu gebeye veriyor magnezyumu

Eski9 bir ilaç. Var onunla ilgili tavsiye yok, içeriği iyi değilmiş sanırım

Mineozturk3414 siz. Neden kullanmıyorsunuz? Çok şükür benim bel ağrım gitti gibi doktorum fizik tedaviye yönlendirme yaptı orasıda baksın diye, böbrekte de ağrı var benim onun için idrar verdim baktı ama ürolojiye gidicem daha detaylı baksın endişeliyim ama elimden geleni yapıyorum bol su zaten içiyordum, Yoğurtun suyunu içiyorum bakalım inşallah birşey çıkmaz

Benimde kızım olcak ama sabahın 7 si oldu sırt agrısından hala uyuyamadım ne yapsam gecmiyo başladı mı ağrı 2 3 gün devam ediyor

Neseli5 hangisi cnm magvital ve magnorm yazıyor doktorlar bende nagnorm kullanıyorum

Eski9 magnezyum diasporal şase canım, magnorm dan memnun musun

Neseli5 evet gayet memnunum onu icmesem daha çok ağrım kamplarım oluyor aynı zamanda tuvaleti de rahatlatiyor

Eski9 tuvaletle ilgili sıkıntı yok çok şükür, gyno ferro sanol ve ı mom kullanıyorum, fizik tedaviye yönlerdirdi doktorum yarın gidicem bakalım

Eski9 bilmiyorum ki normalde bel ağrısı çeken biri değildim bakalım iyi olacak fizik tedavi bakınca