Havva1995 magnezyum diyenler var gibi doktora da yazdım magnezyum verdi ama çok tavsiye edilen değil gibi pazartesi sağlık ocağına gidicem Oraya da sorucam, birde maden suyu için diyenler var

Neseli5 benmde haftaya 12 olacak 11 suan bakalım cinsiyet ne olacak genelde bek agrısı erkek diyorlaarda ondan sordum 🥰👶🏻

Neseli5 evet maden suyunu bende duydum ama arada içiyorum hergun içsem ne olur bilmiyorum deneyeceğim artık. 🤗

Havva1995 16 haftalığım erkek bebek bekliyorum ben de en başında bir bel ağrım oldu dayanılmayacak kadar bir de şimdi başladı son bir haftadır cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama ağrılar fenaaa

Havva1995 evet evet Beypazarı iyi diyorlar bende içicem ama yinede doktora sormadan yapmak istemiyorum

Youtube da bel sırt agrısı ıcın hamıle egzersızlerı var yapın iyi gelıyor

Neseli5 13 haftalığım bende özellikle geceleri bacak ve kalçama vuran ağrıdan yatamıyorum. Doktoe 12. Haftada erkek dedi. Bugün tekrar kontrolüm vardı erkek dedi yine. Nasıl geçecek bilmiyorum. Kaslarım çekiliyor sanki

Neseli5 magnezyum kim tavsiye etmiyor doktorlar çoğu gebeye veriyor magnezyumu

Eski9 bir ilaç. Var onunla ilgili tavsiye yok, içeriği iyi değilmiş sanırım

Mineozturk3414 siz. Neden kullanmıyorsunuz? Çok şükür benim bel ağrım gitti gibi doktorum fizik tedaviye yönlendirme yaptı orasıda baksın diye, böbrekte de ağrı var benim onun için idrar verdim baktı ama ürolojiye gidicem daha detaylı baksın endişeliyim ama elimden geleni yapıyorum bol su zaten içiyordum, Yoğurtun suyunu içiyorum bakalım inşallah birşey çıkmaz

Benimde kızım olcak ama sabahın 7 si oldu sırt agrısından hala uyuyamadım ne yapsam gecmiyo başladı mı ağrı 2 3 gün devam ediyor