Kızlar yardımınıza ve konuşmaya ihtiyacım var devamlı stres halindeyim sanki bebeğime hep bişey olacakmış gibi hissediyorum benim gibi hisseden bu korkuyu devamlı yaşayan varmı aranızda?
Terapi 💆🏼♀️
KbraAkyol
İyi düşünmeye çalış canım. Kendi kendini terapi etmen lazım. İnşirah ı oku. Ben panik olduğunda inşirah suresini okuyorum. Birde her gün 100 defa hasbünallahi ve ni’mel vekil’i okuyorum
Sanırım en büyük korkumun sebebi sigara içmem ve bırakamıyor olmam 😞 itiraf etmek gerekirse 😢😞 dediklerinizi yapmaya çalışacagım
Elabadeninannesi birde tarama testlerini bile bile yaptırmadım. Bu defada ya birşey çıkarsa düşüncesi
KbraAkyol
Kendine vakit yarat birşeylerle oyalan canım kafanın dağılması da iyi gelebilir.
Öyle düşünme allah korusun birşey olsa yavrunu doğuracağın düşüncesi için bence yaptırmadın. Sonuçta sen yavrundan vazgeçmiyorsun sıkı sıkı sarılıyorsun ona.
KbraAkyol benim bir çok tanıdığım var hamilelikte paket paket sigara içen Allah koruyor onu canım ama içme sen yinede boşwer. Kafana çok takmamaya çalış bebek etkilenmesin pozitif düşün
CeylinEsila gün içinde temizlik dizi derken oyalanıyor gibiyim ama akşamları zaman geçmiyor . Aklımı fikrimi bebekle bozmuşum zaten azıcık kıpırdansa saatlerce göbeğimi izliyorum resmen 🤦🏼♀️ Sanırım ona bu kadar bağlı olduğum için korkularım
KbraAkyol kaç haftalıksın canım
Elabadeninannesi vicdan azabı öyle bir çekiyorumki anlatamam ama gel gelelim bırakamıyorum. Eşimle çok kötü kavgalar ediyoruz evde huzur kalmadı sigara yüzünden ama sanki o karıştıkça ben dahada çok içiyorum sanırım gerçekten terapiye ihtiyacım var
Elabadeninannesi 21 haftalık canım
KbraAkyol doktorunla konuş madem tarama testi yaptırmamışsın ama 24 haftaya kadar detaylı ultrasona girebilirsin bebeğin idrar kesesindeki çişe kadar görülüyo en azından için rahat eder.
KbraAkyol canım uzulme guzel dusun kötu dusunmemeye calıs bende aynı sorunlaro yaşıyorum o yuzden 1 mg sigaradan iciyorum gunde 5 tane bazen 6-7 oluyor esim evde olmayınca tek kaldıgımda sıkıntıdan bazsn uzuntuden dolayı guzel dusun baskı yaptıkça daha cok içmek istersin bende 19+4 teym bugjn detaylı ulustrosana girdim cok sukur bebegm cok iyi
Elabadeninannesi EdaMinaKele inanın içimi çok rahatlattınız kızlar haftaya detaylı ultrasona bende gireceğim şu ana kadar bendede bir problem gözükmedi çok şükür 5. Aya kadar güzel geldim ama hala tedirginlik insanın içi içini yiyor . Allah razı olsun sizden dinlediniz içimi ferahlattınız en azından ne biçim annesin hala sigara zıkkımlanıyosun demediniz. 🙏🏻 Rabbim tez zamanda bebeklerinizi kucagınıza almayı sağlıkla nasip eylesin
- Düzenlendi
KbraAkyol amin canım Allah hepimizin yavrusunu hayırlısıyla vaktinde saatinde sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Şu forumda açılan soruları okuyunca halimize şükretmek gerek aslında neler var ne rahatsızlıklar var. Allaha emanetler Allah bize bağışlasın inşallah. Sigarayıda sorun etme ama şöyle bişey önerebilirim 2tane iç günde ama yak bikaç kere çek söndür canın istediğinde aynı sigarayo tekrar yak nefsini körelt en azından. Böylece 2sigarayı gün içinde bitirirsen fazla içmemiş olursun 😍
Elabadeninannesi ahh keşke dediğin gibi yapabilsem keşke . Evet gerçekten forumdakileride okudukça moralim bozuluyor rabbim herkesin şifasını versin
- Düzenlendi
KbraAkyol yaş kaç canım senin ben 21 yaşındayım 🙈 Bide ilk bebek sanırım seninde
Elabadeninannesi aynen bende 22 yasımdayım ilk bebek 🙂)) nerelisin
KbraAkyol izmir canım
Elabadeninannesi bende hatay memnun oldum 🙂