KbraAkyol
KbraAkyol Bebeğini Rabbim korusun İnş. Bebeğinin sağlıksız olma ihtimali çoooook yüksek bunu bilmeni isterim erken doğum, düşük kilolu doğma olasığı, gelişim geriliği, zeka geriliği, bağışıklık sisteminin gelişememesi, anne karnında ani ölme ihtimali, dekolman plasenta, bebeğinin gelecek de nikotin bagımlısı olması ve geleceğin kronık astım , koah, kanser olması ihtimali....... ve bunların bir çoğu pasif içicilerde bile görünüyor. Yeni doğan yoğun bakım hemşiresi olarak çoğu kez düşük doğum ağırlıklı, organ eksikliği, solunum sıkıntılı ve aylarca cihaza baglı bebeklerle karşı karşıya kaldım lütfen kendinize gelin ve size Rabbimden emanet edilen yavrunuza iyi bakın . Careler arayın terapıye gıdın, hipnoz tedavısı alın , sıgara bırakma polikliniklerine basvurun..... careler arayın 3-5 kışının iyimser yorumuyla vicdanınızı rahatlatma yoluna gıtmeyın. Üstelik ileride en ufak yasayacağınız sıkıntılarda hep kendinizi suçlayacaksınız belki sıgara kaynaklı olmayan hastalıklarda ya da durumlarda bile bu vicdan azabı sizi yıyp duracak hep acaba dıyeceksınız. Üstelik sizi sadece vicdanınız değil etrafınzdakı insanlarda boyle yapacak belki bir sözle belki bir bakışla hep ima edecekler. Lütfen kendinize gelin. Sert konuşuyorum farkındayım , inanın sizi üzmek değil niyetim . Size alanım çercevesinde her konuda destek olabilirim sorularınızı cevaplayabilirim. Yardımcı olabilmek adına sizi yönlendirebilirim .