hjertemami teşekkür ederim canımm ☺ Ayy inşallah, tabi ki herkes gibi önemli olan sağlıklı olması diyorum ama kız olsa diye geçiyor içimden, inşallah dediğin gibidir 🙏😍
Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?
- Düzenlendi
Bende mayıs annesiydim 3mayıs ama bu gidişle nisan annesi olcam kendisi biraz önden gidiyo😍 bana iki hafta sonra söylerim cinsiyetini dedi tahmin yapmıyomuş kesin söylicekmiş bekliyoruz bakalım ☺
Doktora gttigimde 12haftalık olmuş olucam sorucam inşallah tahminde olsa söyler 🙈🙈
Minnosunannesi sen son adetine göre hesapla canım
Bende 8mayıs ama önden gidiyo biraz bugün 12haftayı doldurduk bakalm dogum zamanı söylemek için erken ztn doktorum hiç söylemedi bana😅Bugün bağdaş kurmuş göstermedi cinsiyet ama doktor ztn 14.haftada dedi ben bi umut beklemiştim hiç bişey alamadm bişeyler almak istiyorm artk🙈🙈
Aysealty bende bişeyler almak istiyorum acele ediyrm galiba biraz 😀
Aysealty kalbini duydugumda bitanecik zıbın aldım annesinin kuzusu yazıyo o kdarcık 😀
Bizde 8+3 üz doktor 23 Mayıs tahmini dedi 🙂 herkes farklı söylüyor galiba🙂
SelinKutluErdoan bende 8+2yim sezeryan benım sizin belli mi acaba
SelinKutluErdoan bnanada 23mayıs söyledi tam kırk hafta olmuş oluyor 10+4 üm İnşallaah daha erkenimdir 😀
Bende 10+5teyim. Doğum 16 mayıs olarak gözüküyor. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah🤗
Ftmkya ayyy inşallah bende şuan aynıyım😍İnşallah benimki de erkektir 😁Sağlıklı olsunlar en başta 💐💕
Pinaryyim bende 10+4 olucam yarın yani 1 günlük fark olsa da olmaz bu kadar bana doktorum 18 Mayıs dedi🤔
hjertemami bişey anlamdım bnde ne zman dogurcagım blli degil mayıs ama kaçı 😀😀😀
- Düzenlendi
Merhabalar, bizde 11+5 iz ☺ tahmini 15 mayis bakalım ☺ normal dogum istiyorum ☺ ilk bebisimiz cinsiyeti 20 kasımdan sonra belli olacak saglikli olsun insallah kiz erkek farketmez 😊
Zeyneb34 Hayırlı olsun canım 💐Bende 10+5 oldum 14 Aralık'ta cinsiyetini öğreneceğim 🙏🏻😍 Oğluşum olsun istiyorum 💕İnşallahhhh rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir. Benim tahmini Doğum 18 Mayıs... Bu arada okudum da kilona dikkat et. Daha yeni yeni bebiş büyümeye başlayacak, çok kilo alırsan erken Doğuma bile neden olur.onu da geçtim boş yere vücudun çatlaklarla dolmasın 😬Kendimden tecrübeliyim
13 haftalık hamileyiiim bende🙏 İlk gebeliğim benimde 🤗
Minnosunannesi bende tahlil sonucundan öğrendim