• Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?

Merhabalar, bizde 11+5 iz ☺ tahmini 15 mayis bakalım ☺ normal dogum istiyorum ☺ ilk bebisimiz cinsiyeti 20 kasımdan sonra belli olacak saglikli olsun insallah kiz erkek farketmez 😊

Zeyneb34 Hayırlı olsun canım 💐Bende 10+5 oldum 14 Aralık'ta cinsiyetini öğreneceğim 🙏🏻😍 Oğluşum olsun istiyorum 💕İnşallahhhh rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat verir. Benim tahmini Doğum 18 Mayıs... Bu arada okudum da kilona dikkat et. Daha yeni yeni bebiş büyümeye başlayacak, çok kilo alırsan erken Doğuma bile neden olur.onu da geçtim boş yere vücudun çatlaklarla dolmasın 😬Kendimden tecrübeliyim

13 haftalık hamileyiiim bende🙏 İlk gebeliğim benimde 🤗

Ben de 2 gün önce doktorumdaydım kızlar ikili tarama testim yapıldı. Kız gibi duruyo dedi babamız kız istiyo😊 ama benim içimden hep erkek geçiyodu. Allahın sağlıklı olsun işallahta gerisi önemli değil. 12+4 üm bu arada bi daha ki kontrol de kasım 27 nasıl dayancam bilmiyorum. Tahmini doğum 7 mayıs

Benimde ilk bebeğim 21 Mayıs tahmini. 10+3 yiz. Annelik iç güdüsü kız diyor. Eşim erkek diyor bakalım kim haklı çıkacak 😃 sağlık olsun da mühim değil cinsiyeti.

11+3 üm bende 13 mayıs tahmini doğum bir oğlum var ❤

Selam herkese bende mayıs annesiyim inşallah 11+6 daha çoook yolumuz var hepimiz güzel geçiririz inşallah şu bulantılar geçsin artık

hjertemami cok tesekkur ederim canim ☺ insallah saglikla kucagimiza alirix bebislerimizi ☺ evet biraz fazla kilo aldim sanirim dikkat etmekte fayda var ☺