Minnosunannesi canım ben 13 mayıs dogum 11+1 bugün senin nasıl 9+6
Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?
Biz 11 haftalık olduk 🙏 Mide bulantısı çok fena, 3 haftadır ağzımın tadı yok. Su içsem başka birşey istemiyorum ☺
9. Haftada biraz korku atlattık, işyerinde hastalandım kanama oldu😔 Ama şükürler olsun evde 10 gün yatınca daha iyi oldum.
Ftmkya sanırım doktor yanlış şey yapmış
hjertemami teşekkür ederim canımm ☺ Ayy inşallah, tabi ki herkes gibi önemli olan sağlıklı olması diyorum ama kız olsa diye geçiyor içimden, inşallah dediğin gibidir 🙏😍
- Düzenlendi
Bende mayıs annesiydim 3mayıs ama bu gidişle nisan annesi olcam kendisi biraz önden gidiyo😍 bana iki hafta sonra söylerim cinsiyetini dedi tahmin yapmıyomuş kesin söylicekmiş bekliyoruz bakalım ☺
Doktora gttigimde 12haftalık olmuş olucam sorucam inşallah tahminde olsa söyler 🙈🙈
Minnosunannesi sen son adetine göre hesapla canım
Bende 8mayıs ama önden gidiyo biraz bugün 12haftayı doldurduk bakalm dogum zamanı söylemek için erken ztn doktorum hiç söylemedi bana😅Bugün bağdaş kurmuş göstermedi cinsiyet ama doktor ztn 14.haftada dedi ben bi umut beklemiştim hiç bişey alamadm bişeyler almak istiyorm artk🙈🙈
Aysealty bende bişeyler almak istiyorum acele ediyrm galiba biraz 😀
Aysealty kalbini duydugumda bitanecik zıbın aldım annesinin kuzusu yazıyo o kdarcık 😀
Bizde 8+3 üz doktor 23 Mayıs tahmini dedi 🙂 herkes farklı söylüyor galiba🙂
SelinKutluErdoan bende 8+2yim sezeryan benım sizin belli mi acaba
SelinKutluErdoan bnanada 23mayıs söyledi tam kırk hafta olmuş oluyor 10+4 üm İnşallaah daha erkenimdir 😀
Bende 10+5teyim. Doğum 16 mayıs olarak gözüküyor. Hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah🤗
Ftmkya ayyy inşallah bende şuan aynıyım😍İnşallah benimki de erkektir 😁Sağlıklı olsunlar en başta 💐💕
Pinaryyim bende 10+4 olucam yarın yani 1 günlük fark olsa da olmaz bu kadar bana doktorum 18 Mayıs dedi🤔
hjertemami bişey anlamdım bnde ne zman dogurcagım blli degil mayıs ama kaçı 😀😀😀
- Düzenlendi
Merhabalar, bizde 11+5 iz ☺ tahmini 15 mayis bakalım ☺ normal dogum istiyorum ☺ ilk bebisimiz cinsiyeti 20 kasımdan sonra belli olacak saglikli olsun insallah kiz erkek farketmez 😊