Pinaryyim hemen hemen aynı haftalardayız 🙂 Bulantın var mı? Benim yavaş yavaş azaldı ama 1 günde bir tekrarlıyor ...
Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?
Şükürler olsu bn bulantı çok çekmedim sadece çok fazla yedigim zaman öıkarma ihtiyacı duyuyorum az yemeye çalışıyorm Ama migrenim tuuttugı zaman bulantının önüne geçemiyorum tek sıkıntım baş agrısı 🙂
Pinaryyim Geçmiş olsun canım... Acaba kızın mı olucak 🤔 Ben iki hamileliğimde de mide bulantısı çekmedim... çok şükür 🙏🏻 Ama şimdiiii felaket durumdayım...iş güç herşey kalıyor..
hjertemami çok istyorm bi kızım olsun ama hayırlısı tabiki saglıklı olsunda 🙂 senin ikinci gebeligin mi
Pinaryyim inşallah olur canım... Benim 3.cü gebeliğim. 5 ve 1,5 yaşında iki kızım var 😊
hjertemami maşallah allah bagışlasın 🙂))
Pinaryyim amin canım 🙏🏻cümlemizin yavrularını inşallah 😊
Ben 10 + 3 üm intihap olustu antibiotik kullndın yeni bitti bugün cok azda kanamam oldu progestan kullanıyorm simdide hayırlısıyla hepimizi kucagimiza alırız inşalh
Bende 10+ 2 deyim☺ İlk bebişim olacak inşallah, sürekli uyku hali ve halsizlik dışında iyi geçiyor, merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz 😍
GzdeDnerta Rabbim yardımcın oldun canım. Bir an önce atlatırsın inşallah 🙏🏻
Bende 9+3 teyim ☺ İlk hamileliğim sürekli uykum var bide istifra etmekten 3kg zayıfladım 44kg ya düştüm 😞
GzdeDnerta gebeligimi ilk ögrendigimden beri doktorum progestan kullandırıryor tedbir amaçlı
Aysunaslan89 Hsyırlı olsun canım 🙂 Mide bulantısı olmayan bana göre kızı olucakmış gibi geliyor 😃Kendim hiç bulantı yaşamadım da kızlarımda..😂Sağlıklı olsunlar da💐
Elif bnde hep zayıflarım blki diye hayal ediyodum ama malesef 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Elif Seni o kadar iyi anlıyorum kiiii bende aynı durumdayım... 😬Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
hjertemami hadi inşallah kusmayanın kızı olsun 😀❤❤❤
Pinaryyim Ayyy hafiiii inşallah 😃
hjertemami Amin cnm inşAllah 🙏🏻 Bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi geçer nasıl olsa 👶🏻
Benim de kız d hiç bulantım olmmıştı bir iki defa dışında bunun cinsiyeti henüz bilmiyorum ama her sabah hala bulantım oluyor 11+2
GzdeDnerta 2 hafta önce uykumun içinde çok fazla kanamam oldu yatak falan mahvolmuştu biz kesin gitti dedik eşimle sabahına hemen doktora gittik yaşıyor dedi ama hala kanama devam ediyor haftada 2 pruluton iğne günde 3 Progestan alıyorum sürekli de yatış inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız🙏🏻🙏🏻🙏🏻