hjertemami 10+4bnde🙂
Mayısta Doğum yapacak anneler nerdesiniz ?
Pinaryyim hemen hemen aynı haftalardayız 🙂 Bulantın var mı? Benim yavaş yavaş azaldı ama 1 günde bir tekrarlıyor ...
Şükürler olsu bn bulantı çok çekmedim sadece çok fazla yedigim zaman öıkarma ihtiyacı duyuyorum az yemeye çalışıyorm Ama migrenim tuuttugı zaman bulantının önüne geçemiyorum tek sıkıntım baş agrısı 🙂
Pinaryyim Geçmiş olsun canım... Acaba kızın mı olucak 🤔 Ben iki hamileliğimde de mide bulantısı çekmedim... çok şükür 🙏🏻 Ama şimdiiii felaket durumdayım...iş güç herşey kalıyor..
hjertemami çok istyorm bi kızım olsun ama hayırlısı tabiki saglıklı olsunda 🙂 senin ikinci gebeligin mi
Pinaryyim inşallah olur canım... Benim 3.cü gebeliğim. 5 ve 1,5 yaşında iki kızım var 😊
hjertemami maşallah allah bagışlasın 🙂))
Pinaryyim amin canım 🙏🏻cümlemizin yavrularını inşallah 😊
Ben 10 + 3 üm intihap olustu antibiotik kullndın yeni bitti bugün cok azda kanamam oldu progestan kullanıyorm simdide hayırlısıyla hepimizi kucagimiza alırız inşalh
Bende 10+ 2 deyim☺ İlk bebişim olacak inşallah, sürekli uyku hali ve halsizlik dışında iyi geçiyor, merakla cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz 😍
GzdeDnerta Rabbim yardımcın oldun canım. Bir an önce atlatırsın inşallah 🙏🏻
Bende 9+3 teyim ☺ İlk hamileliğim sürekli uykum var bide istifra etmekten 3kg zayıfladım 44kg ya düştüm 😞
GzdeDnerta gebeligimi ilk ögrendigimden beri doktorum progestan kullandırıryor tedbir amaçlı
Aysunaslan89 Hsyırlı olsun canım 🙂 Mide bulantısı olmayan bana göre kızı olucakmış gibi geliyor 😃Kendim hiç bulantı yaşamadım da kızlarımda..😂Sağlıklı olsunlar da💐
Elif bnde hep zayıflarım blki diye hayal ediyodum ama malesef 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Elif Seni o kadar iyi anlıyorum kiiii bende aynı durumdayım... 😬Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
hjertemami hadi inşallah kusmayanın kızı olsun 😀❤❤❤
Pinaryyim Ayyy hafiiii inşallah 😃
hjertemami Amin cnm inşAllah 🙏🏻 Bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi geçer nasıl olsa 👶🏻
Benim de kız d hiç bulantım olmmıştı bir iki defa dışında bunun cinsiyeti henüz bilmiyorum ama her sabah hala bulantım oluyor 11+2