Minnosunannesi Hiçbişey hissetmiyorum gayet normal gidiyor sadece çok hazımsızlığın çar midem patlıcan gibi 😞
Gamzesahn6 Benimde ilk hamileliğim gayet güzeldi ana şuan 11 haftalık hamileyim 2 hafta dır şiddetli kanamam var çok şükür bebeğim yaşıyor ama kanama devam ediyor yataktan çıkmam yasak
Pinaryyim Gamzesahn6 hayr daha bişey soylemedi ama bu gttigimde sorucam bi tahmin yapablir 13haftalık olmş olucam
Pinaryyim Gamzesahn6 öyle tabi nedense içimden kız geçiyo inşallah hayrlısı olsun 🙏🏽 Sizin dogum ne zmaan gösteriyor.
Gamzesahn6 Pinaryyim 11 Mayıs oluyor hayırlısıyla benimde bir kızım var içimden erkek geçmiyor değil ama hayırlısı olsun
hjertemami Gamzesahn6 Ben de 10+2 yim tahmini 18 Mayıs doğum.. 2 kızım var.. Gönlüm erkek olmasından yana ama işte sağlıklı olsunlar da diyoruz... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah 🙏🏻ben daha 7 hafta beklemedeyim cinsiyet için ... 😕
hjertemami Bu Mayıs annelerinden hiç ses çıkmıyor zaten 😂 Haziran Nisan ayı hamişlerini gezmekten bıktım... Yani Mayıs anneleri de biraz ortaya çıksın 😂
hjertemami Pinaryyim hemen hemen aynı haftalardayız 🙂 Bulantın var mı? Benim yavaş yavaş azaldı ama 1 günde bir tekrarlıyor ...
Pinaryyim Şükürler olsu bn bulantı çok çekmedim sadece çok fazla yedigim zaman öıkarma ihtiyacı duyuyorum az yemeye çalışıyorm Ama migrenim tuuttugı zaman bulantının önüne geçemiyorum tek sıkıntım baş agrısı 🙂
hjertemami Pinaryyim Geçmiş olsun canım... Acaba kızın mı olucak 🤔 Ben iki hamileliğimde de mide bulantısı çekmedim... çok şükür 🙏🏻 Ama şimdiiii felaket durumdayım...iş güç herşey kalıyor..
Pinaryyim hjertemami çok istyorm bi kızım olsun ama hayırlısı tabiki saglıklı olsunda 🙂 senin ikinci gebeligin mi