Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
DidemYldrm Canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakittte evladını kucağına alırsın inşallah hayırlısı böyleymiş canını sıkma olur mu çok şükür evlâdın sağlıklı sende öylesin allahın izniyle de evladını kucağına alınca daha da iyi olacaksin. Bir kaç gündür yoktun yorumlara baktım falan normalde hep yorum yapardın bende ala ala bu kız nerde demistim 😁🤗 evladını doğurmaya gitmis demek ki bana çok yorum yapmıştın akıl vermiştin oyuzden gözlerim seni aramadı degi l yani 🤗🤗 tekrardan hayırlı uğurlu olsun canım benim 💗
    Um07 allah razı olsun canım sizde inşallah vakti zamanında alırsınız kucağınıza benim oğluşum biraz aceleci çıktı temmuz sonu beklerken haziran başında geldi mucizem inşallah tez zamanda da evimize gelicek 🙏 Rabbim herkesin evladını korusun
    • Um07 bunu yanıtladı.
    • Um07 bunu beğendi.
      DidemYldrm aaaaa🙊 şaşırdım seni görünce aynı haftalarda olduğum Kişileri aklımda tutuyordum. Maşallah sorun yoksa hayırlı olsun arkadaşım güle güle sağlıkla büyüt bebeğini inşallah hemen ikiniz de iyi olup evr dönersiniz ☺️
      DidemYldrm gözünüz aydın şaşırdm sizi doğum hikayesinde görünce😲 aynı zamanlar doğumunuz gözüküyordu☺️ Bir an önce hastaneden çıkıp sağlıkla büyütmeniz dileğiyle🤗
      Heyecanlianne ben evdeyim çok şükür bebeğim hastanede günde 2 kere görmeye gidiyorum inşallah kısa zaman da o da çıkıcak 😊
      Canım Rabbim analı babalı büyütsün. Seni de yaptığın yorumları da çok taktir ediyordum,, gözün aydın oğluna kavuştun demek. Darısı başıma inşallah .
        DidemYldrm canim Allah en kısa zamanda kavuştursun 😊 çok şaşkınım sürekli karşılaşıyorduk burada aramızda 1.5 hafta falan vardı sanirim ben 33 olcam yarın. Sezaryen istiyordun hep kismette böyleymiş baksana. Oğluna erken kavuştun Allah ayırmasın sizi 😍
          DidemYldrm gözün aydın canım tez zamanda kavuşursunuz 7 aylık mı doğmuş oluyor bir sorunu yok değil mi ben de erken doğurmaktan korkuyorum şuna 27 haftalığız o yüzden soruyorum kusura bakma kuzenim 6 aylıkken Doğum yaptı bebek çok zayıftı o yüzden çok korkuyorum ve erken Doğum yapan bayanlardan bilgi almaya çalışıyorum
            Merveozcelikcckl 7 buçuk aylık doğdu canım küvez de şu anda kilosunda bir sıkıntı yok çok şükür ciğerleri tam gelişsin çıkıcak inşallah zor bir süreç tabikide ama sağlıklı ya çok şükür o bile enerji veriyor insana her gün görüyorum zaten bebeği mi inşallah tez zaman da evimize de gelicek paşam
            Asrinbaby amin canım biz plan yaparken Temmuz sonlarına benim erkeğim annesi babasına erken kavuşmak istedi biz plan yaparız Rabbim ne derse o olur Rabbim herkesin evladını korusun isyan edip ağlamak çözüm değil çok şükür bebeğim sağlıklı ya o yeter en kısa zaman da evimize gelicek inşallah 🙏 Rabbim Şafi ismi ile şifa versin tüm miniklere benim evladımada