DidemYldrm aaaa çok şaşırdım. Öyle sezaryen için post açıyor bilgi alıyordun. Hayırlısı olsun inşallh canım Allah sağ Salim kucağınıza versin çok geçmiş olsun. Yaşı uzun olsun bebişin🌺🌸🙏🏼
Erken Doğum hikayem 😍
DidemYldrm bende 30 haftalık doğum yapmıştım oğlum bir buçuk kilo doğmuştu şimdi 8 yaşında kocaman oldu imam erken doğduğundan mıdır nedir çok çabuk kilo. Aldı maşallah biran önce bebeğine kavuşmayı nasip etsin Allah'ım
DidemYldrm aa canım hayırlı olsun seninle hep konuştuk Sezeryan diyodun hatta haftamiz bile yakındı. Rabbim tez zamanda evinize gitmeyi nasip etsin.
DidemYldrm çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün 😊
Canım Allah tez zamanda sizi birbirinize kavuştursun 🙏🏻 Ne enfeksiyonu bu
Hepinizden allah razı olsun kızlar biraz Yorgun’um sadece 3 gün sancı çektim inşallah bebeğim de tez zaman da çıkıcak 🙏
DidemYldrm Aaaaaa şaşırdım :) Sağsalim evinize dönersiniz inşallah oğluşunla❤️
DidemYldrm
Çok geçmiş olsunişallab bebeğiniz de bir an önce yanınızda olur
Çok geçmiş olsunişallab bebeğiniz de bir an önce yanınızda olur
DidemYldrm aa
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlanırsız
Çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlanırsız
DidemYldrm aa canım çok şaşırdım ya epey vardı senin ama şükür bebeğin sağlıkla doğmuş küvezden de çıkar inşallah kısa zamanda tecrübelerini paylaş bizimle ameliyat öncesi ve süreci nasıldı ilk ayağa kalktığında ağrın çok oldu mu
DidemYldrm çıkacak inşallah Allah’ın izniyle 🙏🏼 Gönlünü ferah tut 🌺🌸
DidemYldrm inşallah canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Kul kurar kader gülermis temmuz sonu gelicekti paşa mayısta geldi 😊
DidemYldrm ayyy Canım senin daha vardı beraberdik hatta çok şükür ki ikinizde sağlıklıymışsınız gözün aydın olsun inşallah darısı başımız diyelim ne kadar küvezde kalacağı belli mi ?
DidemYldrm hayırlı olsun inşallah çabucak toparlanırsınız💖
DidemYldrm oii rabbim bian önce kucagina almayi nasip etsin insallah🙏
Merhaba canım daha önce birkaç postta konuşmuştuk aramızda 1 gün vardı doğumumuz aynı zamana denk geliyordu ismini görünce şaşırdım ve inşallah herşey yolundadır iyidir dedim.. umarım en kısa sürede bebeğine sağlıkla kavuşursun 🙏🏻 Bizi merakta bırakma arada yaz buralara :) çok çok iyi olun 🙏🏻😊
deryaersin dayanılmıcak bir ağrım olmadı duş bile aldım hastanede hemen şu anda her işimi kendim yapıyorum bebeğimin yanına iniyorum çıkıyorum sorun olmuyor
Minikmucizemmm 1-2 hafta en fazla dediler
DidemYldrm çok şaşkınım sezeryan diye konuşuyorduk hep haftalar yakındı hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin geçmiş olsun
DidemYldrm masallah allhim esirgesin anali babalı büyütsün darisi bizlere insallh