DidemYldrm canim allahim anali babali buyutsun. Postlarda bilgi almaya calisirdin sezeryanle ilgili. Erken kavusmak istemis bebis annesine demekki dayanamamis hasretine. Darisi basimiza insallah 😚
    Heyecanlianne allah razı olsun bende hepinize dua ediyorUm inşallah sizde evlatlarınıza vakti Zamanında sağlıklı sıhhatli kavuşursunuz 🙏
    Ayse33 amin canım vakti zamanında eli ayağa düzgün hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inşallah allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin 🙏
      DidemYldrm basş ağrıınız oldumuuİ?? belinizde agrı oldumu sütünüz geldimi ay nolur soleyinbnde spinal sezeryan olcm
        deletedmom12 sütüm geldi baş ağrım olmadı bel ağrımda olmadı ayağa kalktım 5 saat sonra da duş aldım duş almanı tavsiye ederim süt gelmesi konusunda yardımcı oluyor
          deletedmom12 başka merak ettiğin bir şey olursa sor canım stres yapma benim bebeğim erken doğdu ama ben soğuk kanlı davrandım hep inşallah iyi olucak çıkıcak kısa zaman da küvez den
            MucizemE Ciğer gelişiminin tamamlanmasını bekliyorlar canım 33-34 haftası dolunca çıkıcak inşallah bayram dan sonra ki hafta
              DidemYldrm çok şükür inşallah sağlıkla kucağına alıp evine götürürsün🙏🏾 Sana sorum olacak idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı ama yeşil akıntı var bir haftadır koyu senin demi öyleydi 31+4 olduk korkmaya başladım bende
                DidemYldrm stres yapmamın amacı ailemin ve eşimn ailesinin sürekli sezeryanı öcü gibi anlatması illa normal doğum yap diye diretiyolar.Halbuki ben vajinal doğumdan korkuyorm korktugm bıseyı nasıl yaparm baska bi yol olmasa tmm ama varken ne bilim .. Spinal doğumda anesteziyi aldıktan sonra ağrın oldumu ne bilim bebğini çıakrırlarken falan
                  MucizemE ben anlamadım bile canım enfeksiyon olduğunu hem kanda hemde idrar da enfeksiyon çıkmış o yüzden erken Doğum oldu ihmal etmeyin o yüzden doktorum bana bir şey yok bir şey yok dedi sürekli doktorunuz dan kan idrar tahlili isteyin bence
                    DidemYldrm aaa buna uzuldum ben emre beyde esentepede dogumumu yapmak isterim baska hastaneye gitmek istemem yaa korktum simdi. Hic bilmediginiz bi doktor girsi dogumunuza dimi
                      deletedmom12 hiç bir şey hissetmedim canım hiç korkma Rabbim kuvvet veriyor hep dua ettim sadece evladım sağlıkla gelsin diye zaten erken doğduğu için pek de acıyı düşünmüyorsun acaba sağlığı nasıl olucak diye endişe ediyorsun Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın soğuk kanlı olmak önemli sakin ol
                        dyg1606 evet tanımadığım bir doktor girdi ama allah razı olsun hepsi çok iyi insanlardı benim moralimi çok yüksek tuttu erken Doğum yapmama rağmen sanki 9 aylık Doğum yapıyormuş gibi hissettirdiler
                          DidemYldrm Henüz 23.haftamdayım . ama tabi bi annein en büyük korkusu bebeğinin saglıksz olarak doğması.. ikinciside erken doğum .. dua edicem bo lbol
                            DidemYldrm aslinda bazi hastanelerde dogumu yapiolar kuvezde yer yoksa bebegi abska hastaneye yolluyolar. O sekilde neden yapilmadiki acaba. Ben simdi emre beyde kendimi guvende hissediyorum gozum kapali guwenebikiyorum kendisine ve dogumda da doktora guwen duymak insani daha bi rahatlatir. Bir anda bilmedigim bi doktora gitmek az da olsa sanki korkutur beni ama yinede saglik olsun tabi canim