Ozge2805 ilk öğrendiğimde betam 200 dü adetime 3 gün vardı şimdi de bebeğim bir hafta önde görünüyor sanırım benim yumurtlamam adetim bittikten hemen sonra oldu
Kızlar adet tarihi ile gebeliği uyumlu olmayan varmı
Doktorlar cok sinir bozuyor ya. Zaten hassasız dikkatlı davranmıyor kimse.
ben adetim geçtikten 3 gün sonra betam 68 çıktı.
2 gün sonra 222 oldu. (5+1 dim kese görünmedi)
- Gün tekrar verdim 12.400 çıkmıştı. Bu sırada 6+5 oldum dr keseyi gördü ama son adet tarihine göre kesen biraz küçük kalmış dedi. Bu hafta içi yeniden kalp atışı için gideceğim bakalım ne çıkacak.. inşallah sorunsuz olur doktorumu da değiştirdim umarım korkutmaz busefer ki. Doğru düzgün açıklasalar bizim de içimiz rahat edecek. Ama kan kusturıyolar resmen. Beta düşük çıkınca hep bi panikli oluyosun çok kötü bi his
Ozge2805 hadi insallh hayırlı haberlerini alırız canım 🙏
- Düzenlendi
@minikbaby06 benim de böyle. Adetime 3 gün vardı 204 çıktı.. muhtemelen erken döllenme 🥰
mervey61 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏
2melek_annesii canım bugün yeniden bir idrar kiti yaptım
Ayın 11 çok silikti ikinci çizgi
bugün baya belirginleşmişiz 🤲🏻🤩🤗
https://imgyukle.com/i/LNmkun
Ozge2805 ahaaa sen kan ver hemen ne duruyon git acile karnım agrıyo kasıklaırm agrıyo de gebelik şüphen var mı diye soruyorlar zaten sende olabilir olmayabilir bilmiyorum dersen önce betaya bakıyolar 2 saat sonra sonuc hemen cıkıyo 😂
2melek_annesii kuzum gebelik var zaten sadece beta düşük düşük çıkmıştı korkmuştum ayın 12 sinde verdim 😍 yarın birdaha vericem doktorum yarın ver dedi
2melek_annesii 31.71 çıkmıştı ayın 12 sinde 🤗 demekki arttı idrara daha çok geçti
Elif5361 bnımde en son 27 Ekim ama nasıl Kasım diye hesaplıyor anlamadım
Oktayzelihapolat hiçbir fikrim yok çözemedim 😂
Elif5361 bnde tam 16 haftalık oldum ama bana hıc boyle bise dmedı ne zman size BebegınıIn inde gittin ı soyledı