Gulcan06 aynen ergenlik döneminde ortaya çıkarmış ama anlamadığım benim hiç adet düzensizliğim yoktu kistim yoktu tüylenme kilo falan yoktu kürtajdan sonra polikistik over sendromu teşhisi kondu

Mavi_- alla alla benimde öyle daha teşhis konmadi ama kist olunca korkmadım değil

Gulcan06 kist her kadında olur canım illa kistin var diye pko olacak değil içini ferah tut sen

Mavi_- inşallah canım ne biliyim hamile kalamayınca uf birde bu kist yüzünden adet gecikmeside yasiyorum

Gulcan06 maalesef öyle ben öğrendiğimden beri hapla adet oluyorum önümüzdeki ay hapı kesecek doktorum bakalım nolacak

Guneyinannesi1 ben 46.günün üzerine ilaçla adet oldum canım eğer doktora gitmediysen gitmeni tavsiye ederim zaten zor bir süreçten geçiyoruz birde üstüne adet olamamanın verdiği şişkinlik iyice geriyor insanı doktorun ilaç verir 1hafta sonrasında adet olursun merak etme

Diraraabebek istiyorsan korunma cnm benim 2 yakinimda kurtajdan sonra hemen gebe kaldı