Guneyinannesi1 47. Günü olmuştum canım değişiklik gösterebilir rahim ancak toparlanıyordur
Ay adet olmuyorum çıldırmak üzereyim... 😠
Guneyinannesi1 ben 46.günün üzerine ilaçla adet oldum canım eğer doktora gitmediysen gitmeni tavsiye ederim zaten zor bir süreçten geçiyoruz birde üstüne adet olamamanın verdiği şişkinlik iyice geriyor insanı doktorun ilaç verir 1hafta sonrasında adet olursun merak etme
Guneyinannesi1 çok normal sanki çocuk doğurmuşsun da adetin geccikmeye uğruyor gibi oluyor hiç dert etme
Burcu-2910
Adet oldum çok şükür kızlar 😊❤️ youtubede adet için masaj var kasıklara onu uyguladım 2 gündür bide maydanoz çayı ictim içtikten sonra adet oldum valla işe yaradı
Guneyinannesi1 iyi barı kuzum Sevindim adına🌹
Guneyinannesi1 soğan suyuda çok iyidir ☺️
Leyla212121 sogan suyuyla hamile kalniyormus bunun hakkında bilgin varmi bi kac bisi soracagim?
Guneyinannesi1 evet doğrudur ve akşam uyumadan önce bi kaşık zeytinyağı da yemek çok iyi 👍
Leyla212121 sonra gelsin kilolar 😆🤦♀️💜
Guneyinannesi1 ben 3 ay olmadım kürtajdan sonra 9 ay adet düzenleyici kullandım
Nundiyebiri anladim canım
- Düzenlendi
Diraraabebek istiyorsan korunma cnm benim 2 yakinimda kurtajdan sonra hemen gebe kaldı
Guneyinannesi1 gebe olma ihtimalin varmı diye sordum kuzenim kurtajdan sonra hamile kalmıştı hemen regl olmadan