Guneyinannesi1 bende de olmazdı kist falan yapışıklık diye bende korkmuştum doktorum 45 günü geçerse gel dedi bende kist oluşmuş tabi bende polikistik over başlangıcı varmış ondan da olmuş olabilir kist 45 günü geçerse sizde gidin bence

Mavi_- benimde kistim olmuş 3 cm doktor adetle atarsin adet olamadm 1 yıl önce kurtaj oldum hamile kalamadm polistik over doğuştan gelen birşey diye biliyorum sonradan oluyormuymus bende aklıma bu gelip duruyor korkuyrm

Gulcan06 aynen ergenlik döneminde ortaya çıkarmış ama anlamadığım benim hiç adet düzensizliğim yoktu kistim yoktu tüylenme kilo falan yoktu kürtajdan sonra polikistik over sendromu teşhisi kondu

Mavi_- alla alla benimde öyle daha teşhis konmadi ama kist olunca korkmadım değil

Gulcan06 kist her kadında olur canım illa kistin var diye pko olacak değil içini ferah tut sen

Mavi_- inşallah canım ne biliyim hamile kalamayınca uf birde bu kist yüzünden adet gecikmeside yasiyorum

Gulcan06 maalesef öyle ben öğrendiğimden beri hapla adet oluyorum önümüzdeki ay hapı kesecek doktorum bakalım nolacak