Tugce7798 canım sirkeli su yap sirkesi az olsun ama seyrelt mutlaka günde iki kez onunla taharetlen iç çamaşırın %100 pamuklu olsun yüksek ısıda ütüle asla ve asla günlük ped kullanma. Kağıt havlu koy her lavaboya gidişinde değiştir. Bi de sarımsağı çatlat su ile iç geçer Allah’ın izniyle 🌹

buiyimi Fitil kullandım ama önceden de kullanmıştım çok fayda etmemişti. Kremin çok faydası oldu. Şu an çok şükür geçti 🙏

Meha çanım özelede gittim devletede hiç biri çocuğa zararı olur demedi hamilelikte olan bisey doğumdan sonra toparlar kendını dedı fitil kullandım belki 20 ye yakın en fazla iki gün sonra yine aynı doktorlarada söyledim fitilden başka bisey veremeyiz doğurunca geçer dedi

Boncukgiller003 bende 7 yıllık evliyim ge benim de hep var bitmiyor son 2 yıldır hiç geçmeden var 23 haftalik hamileyim hayla çekiyorum probiyotik kullanıyorum artık biktim yeminle özel hayat diye bir şey kalmadi

Tugce7798 bende 7 yıldır var 2 yıldır hiç bitmiyor bi docente gittim ve dediki kuru kalması lazım fitil haftalik kurtarıyor probiyotik başla ve sürekli yıkamak daha riskliymis vajina florasini bozuyoruz dustan dusa ve mutlaka saç kurutma makinasıyla kurut en azindan biraz iyi geliyor ama tamamen bitmiyor ben 6 7 ay bir probiyotik kullanım bakalım ne olacak ınsallh düzeliriz çok zor bir şey ne söyleniyor bede çaresi var artık eşime agrim var demeye utanıyorum

Meha teşekkür ederim renk degisimi var sarı ama koku kaşıntı yok kontrole gidince soyliycem

izmirsibel bu bir koca karı yöntemi bazen arternatif tıppada güvenmek gerek canım çok kişi faydasını gördüğü için yazdım deneyip denememek size kalmış

Belgin34
          En kotu durumlardan biri ya surekli agrim var diyorum yanu şu sıralar kaşıntım akintı. Dha cok oldugu icin agrımda artti ya napicam hic bilmiyorm

Tugce7798 geçen hafta aynı şikayetle gittim doktorum iki krem yazdı bu kadar hızlı etki edeceğini beklemiyordum açıkçası . Travazol ve madecassol yazdı bende hemen etki etti iyileşme sağlandıktan sonra bepanthol sürmemi tavsiye etti

Mrtmn sarımsak bir antibiyotik elbette bunu herkes biliyor hassas ciltlerde alerjik durum yapabilir ve kalıcı ize de sebep olabilir herkesin bünyesi bir değil sen yaranın üstüne koy bakalım 😂 nasıl olacak

Tugce7798 Benim hamilelikte 2 oluşu canim geçen hafta canesten diye fitil kullandim fayda etmedi ustune mantar daha ilerledi aşiri akintim oluyodu bu hafta yine gittim mantar geçmemiş 6 tane donaxy dile fitil kullaniyorum doktor hamilelikte bagişiklik duştugu için oluyo diyo

Tugce7798 benımde aynı hep yara oldum kanadı ama travazol rahatlatıyor benı sen yine doktora gittiğinde söyle canım bana hep öyle dediler

izmirsibel ben bunu illa yapın diye paylaşmadım kişi kendi bünyesini az çok bilir zaten kendi tercihine kalmış bir durum zaten herşey için geçerli bu biri bir krem önerir o krem bile alerji yapabilir ona bakarsan doktorun yazdığı şey bile alerji yapabilir neyse sağlıcakla kalın