• Sağlık
  • Çarpıntı sorunu yaşayan anne adayları

Hanımlar 24 haftalık hamileyim son zamanlarda çok sık çarpıntı problemi yaşıyorum kansızlık yok şükür ki ama nabız 140 lara kadar çıkıyor kardiyolojiye gittim cihaz takıp 24 saat takip edecekler
Aranızda böyle problem yaşayan var mı

Ben varım, hamilelikten önce nabız yavaşlatıcı ilaç kullanıyordum sonra ilk aylar normaldi nabzım ama 27. Haftadayım şu sıralar çarpıntımı fena hissediyorum. Kan basıncı arttığı için de olabilir

Eevrnn ölçtünüz mü peki kaç çıkıyor genellikle nabız merhaba benimki rahatsız edici seviyelerde gebelik öncesi yoktu böyle bir şey kaldı ki bu 3. Gebeliğim ilk defa yaşıyorum bu problemi 😔

Eevrnn
        Hamilelikten önce de aynı şeyi yaşamıştım doktor taşıkardi var demişti ama ben önemsememiştim hamilelikte tekrar başladı doktorum hızlı hareket etmememi ve her yemekten sonra hiç kalkmadan en az 40 dakika uzanmam gerektiğini söyledi biraz azaldı gbi inşallah doğumda sorun olmaz

Aysel_Doga
          Bende aynı şeyi düşünüyorum acaba doğumda sorun olur mu bir de ikiz bebeklerim o yüzden tedirginim

Sevcancls Allah korusun pazartesi Bi cihaz takıp takip edecekler sonrasında doktorumla konuşacağım doğum esnasında sorun yaşama ihtimalini
            Daha önceki iki doğumum normaldi fakat suni sancı ile doğum yaptım suni sancı çarpıntı yapıyor
            zaten nabız çok yüksek seyrediyor
            Sezeryanı düşünmeye başladım bile 😔

ben bu konudandoktorumla bu hafta gorustum.kardiyoloji doktiru sana bir sknti olmaz dedi.a kadin dogum dojtorum bebrgin atislari senin atisindan fazla senin atisin hizlandikca onunkide hizlanicak dedi.tasikardi yasayabilir bebegin dedi.prenses dogum onerdi tabi surekli kntrl halinde olucam.diyelm ki bebegin ritimler skntiya giricek o zaman gemen sezeryana cevirirz dedi. doktorunuzla girusun mutlaka benim 137 oldu en fazla

Aysel_Doga 35 haftaligim 1 haftadır çarpıntı nabız yuksekligi yaşıyorum benimki normale döndü ama bebeginki donmuyo 160 cikiyo oyuzden PASSİFLORA diye bı surup dideral diye bir hap kullaniyorum

Aysel_Doga takip et ama o kadar sıkıntı yapma 3. Gebeliğim aritmi problemim var be 180lere çıkıyor günlük kaç kere hamd olsun sıkıntısını yaşamadım doğumlarımda normal oldu

Minalya_2 bebeğin kalp atışları normal mi peki kontrol ettirdiniz mi
                  Bide nabız yükseldiği zaman nefes darlığı yaşıyor musunuz

ferhunde bende bebeğe zarar verecek diye tedirgin oluyorum çünkü nabız, yükseldiği zaman ben çok kötü oluyorum nefesim daralıyor güç kaybı oluyor vücudumda 😔

Aysel_Doga benim hep 140.150.
                  3 aydr böle.
                  Holter takıldı banada 24 saat dinlendi. 190a kadat cıkmıs.
                  Ritm bozuklugum vr.
                  Hap verdi beloc diye. Carpıntı tutunca at dedi
                  21 haftaym bende.
                  Kalbim resmen agzımda atıyor nefes darlıgım var. Carpıntı dan duramıyorum

Sevcancls son aylarda ilaç da başlatabilirler benim şikayetim olsaydı başlatacaktı

Minalya_2 kaç haftalık hamilesiniz acaba benim kalp le alakalı bı sorunum yok bir hafta önce panik atak geçirdim nabzim 170 e çıktı benimki normale döndü ama bebeginki o ğünden buyana dusmuyo 160 da hep onun için ilaç kullaniyorum 35 haftalık hamileyim sizede boyle oluyormu ?

Beyzabuglem bebeğimle alakalı hiç böyle bir sorun yaşamadım zaten çocuklarda nabzı yüksekliği normal ama sıkıntı yaratacak kadar oluyor mu bilmıyorum 3 gebelik yaşıyorum başıma bebekle ilgili bir şey gelmedi ama benim sorunum var çok sıkıntı olursa ya serum yiyorum ya da ilaç kullanıyorum