Aysel_Doga
Bende aynı şeyi düşünüyorum acaba doğumda sorun olur mu bir de ikiz bebeklerim o yüzden tedirginim
Çarpıntı sorunu yaşayan anne adayları
Sevcancls Allah korusun pazartesi Bi cihaz takıp takip edecekler sonrasında doktorumla konuşacağım doğum esnasında sorun yaşama ihtimalini
Daha önceki iki doğumum normaldi fakat suni sancı ile doğum yaptım suni sancı çarpıntı yapıyor
zaten nabız çok yüksek seyrediyor
Sezeryanı düşünmeye başladım bile 😔
ben bu konudandoktorumla bu hafta gorustum.kardiyoloji doktiru sana bir sknti olmaz dedi.a kadin dogum dojtorum bebrgin atislari senin atisindan fazla senin atisin hizlandikca onunkide hizlanicak dedi.tasikardi yasayabilir bebegin dedi.prenses dogum onerdi tabi surekli kntrl halinde olucam.diyelm ki bebegin ritimler skntiya giricek o zaman gemen sezeryana cevirirz dedi. doktorunuzla girusun mutlaka benim 137 oldu en fazla
Aysel_Doga 35 haftaligim 1 haftadır çarpıntı nabız yuksekligi yaşıyorum benimki normale döndü ama bebeginki donmuyo 160 cikiyo oyuzden PASSİFLORA diye bı surup dideral diye bir hap kullaniyorum
Aysel_Doga takip et ama o kadar sıkıntı yapma 3. Gebeliğim aritmi problemim var be 180lere çıkıyor günlük kaç kere hamd olsun sıkıntısını yaşamadım doğumlarımda normal oldu
Minalya_2 bebeğin kalp atışları normal mi peki kontrol ettirdiniz mi
Bide nabız yükseldiği zaman nefes darlığı yaşıyor musunuz
Beyzabuglem siz ilaç kullanmaya başladıktan sonra mı normale döndü
ferhunde bende bebeğe zarar verecek diye tedirgin oluyorum çünkü nabız, yükseldiği zaman ben çok kötü oluyorum nefesim daralıyor güç kaybı oluyor vücudumda 😔
Aysel_Doga benim hep 140.150.
3 aydr böle.
Holter takıldı banada 24 saat dinlendi. 190a kadat cıkmıs.
Ritm bozuklugum vr.
Hap verdi beloc diye. Carpıntı tutunca at dedi
21 haftaym bende.
Kalbim resmen agzımda atıyor nefes darlıgım var. Carpıntı dan duramıyorum
Aysel_Doga evet bir haftadadir kullanıyorum bugün gittim normal dedi evde takip yaptım 7 gün sonucu iyi dedi
Minalya_2 kaç haftalık hamilesiniz acaba benim kalp le alakalı bı sorunum yok bir hafta önce panik atak geçirdim nabzim 170 e çıktı benimki normale döndü ama bebeginki o ğünden buyana dusmuyo 160 da hep onun için ilaç kullaniyorum 35 haftalık hamileyim sizede boyle oluyormu ?
Beyzabuglem bebeğimle alakalı hiç böyle bir sorun yaşamadım zaten çocuklarda nabzı yüksekliği normal ama sıkıntı yaratacak kadar oluyor mu bilmıyorum 3 gebelik yaşıyorum başıma bebekle ilgili bir şey gelmedi ama benim sorunum var çok sıkıntı olursa ya serum yiyorum ya da ilaç kullanıyorum
Minalya_2 benim bebeginki 160 cikiyo bir haftada 3 kez nst ye girdim doktor yüksek diyor benim nabzim düşük cikiyo en fazla 100 çıktı bir hafta takip yaptım yinede nabzı düsürmek için ilaç kullandırıyor 35 haftalık hemileyim
Busra3509 bende aynı durumdayım bugün banada takıldı yarın teslim edeceğim cihazı
Evet çarpıntı başladığı zaman çok zorlanıyorum bende nasıl 40. haftayı tamamlayacaz bu gidişle 😔
Beyzabuglem NTS demi ölçüyorlar bebeğin kalp atışını ben bu süreçte hiç takip ettirmedim bu hafta bebek içinde gideceğim 😔 çok tedirgin oluyorum
4 aylık hamileyim hamilelikde bir ay önce başlamıştı ara ara devam ediyor 120 ye çıkıyor dinlenmiş kalp atisim bende çok korkuorum son zamanlarda da mutfakdan odaya gevsem nefes nefese kalıyorum
Aysel_Doga sabah 157 oldu nabzım
Carpıntı dan duramadm hic
Simdi 119 🤔
Hep böle benim gebeliğimden beri.
21 hafta oldum hala aynı
30dan sonra napcam bilmiyorum allah nasip ederse o günleri 🙏
Kalbim agzımda atıyor resmen
Aysel_Doga evet nst de bakıyorlar ben bu hafta 2 günde bir nst ye girdim hepsinde yüksek çıktı malesef
Busra3509 ben didarali dün bı kez yarım aldım nabzim 75 düştü bugün almiycam sizinkinide bu kadar duruyormu acaba