Beyzabuglem Minalya_2 benim bebeginki 160 cikiyo bir haftada 3 kez nst ye girdim doktor yüksek diyor benim nabzim düşük cikiyo en fazla 100 çıktı bir hafta takip yaptım yinede nabzı düsürmek için ilaç kullandırıyor 35 haftalık hemileyim
Aysel_Doga Busra3509 bende aynı durumdayım bugün banada takıldı yarın teslim edeceğim cihazı Evet çarpıntı başladığı zaman çok zorlanıyorum bende nasıl 40. haftayı tamamlayacaz bu gidişle 😔
Busra3509 Aysel_Doga sabah 157 oldu nabzım Carpıntı dan duramadm hic Simdi 119 🤔 Hep böle benim gebeliğimden beri. 21 hafta oldum hala aynı 30dan sonra napcam bilmiyorum allah nasip ederse o günleri 🙏 Kalbim agzımda atıyor resmen
Aysel_Doga Beyzabuglem NTS demi ölçüyorlar bebeğin kalp atışını ben bu süreçte hiç takip ettirmedim bu hafta bebek içinde gideceğim 😔 çok tedirgin oluyorum
Beyzabuglem Aysel_Doga evet nst de bakıyorlar ben bu hafta 2 günde bir nst ye girdim hepsinde yüksek çıktı malesef
Dmtkblt 4 aylık hamileyim hamilelikde bir ay önce başlamıştı ara ara devam ediyor 120 ye çıkıyor dinlenmiş kalp atisim bende çok korkuorum son zamanlarda da mutfakdan odaya gevsem nefes nefese kalıyorum
Beyzabuglem Busra3509 ben didarali dün bı kez yarım aldım nabzim 75 düştü bugün almiycam sizinkinide bu kadar duruyormu acaba
Busra3509 Beyzabuglem 75.80 gibi durumlarda alman sart değil. Bak ben mesela bugın 157ye kadar cıkdım nabızda. Sonra biraz dinlendm 88 oldu. Gene yükselirse mecbur icicem. Ama carpıntın varken ic. Asırı carpıntın olmadkca almana gerek yok 😊🙏
Beyzabuglem Busra3509 carpintim olmuyor zaten canım benim panik atak geçirirken oluyo sade sürekli olmuyo zaten
Busra3509 Beyzabuglem yok yok olmaz 75 falan cok iyi. Benim 120 den asagı dusmuyor nabzım. Sabah 157 gördüm. 😒
Busra3509 Beyzabuglem ozaman sürekli icmene gerek yok 😊 bende carpıntı cok diye ben hep kullandm dideral Senelerdir arkadas olduk dideral ile 😊
Busra3509 Beyzabuglem ben zaten dideral alıyorum bekarlıgımdan beri Doktor bana beloc verdi bide dideral gibi aynı dedi ama onu kullanamadm ben Diderale alıskınım ya
Minigim20 Aysel_Doga canım aynı sorunu bende yaşıyorum ama doktorum benim kini kansızlığa bağladı epey bı düşmüş kan değerlerim çarpıntı kötü yapıyor insanı umarım en kısa zaman da geçer
Aysel_Doga Minigim20 inşallah 🤲 kansızlık Bi şekilde ilaçlarla toparlanır Bi bakalım benimkinin altından neler çıkacak 😔