• Sağlık
  • Çarpıntı sorunu yaşayan anne adayları

Sevcancls son aylarda ilaç da başlatabilirler benim şikayetim olsaydı başlatacaktı

Minalya_2 kaç haftalık hamilesiniz acaba benim kalp le alakalı bı sorunum yok bir hafta önce panik atak geçirdim nabzim 170 e çıktı benimki normale döndü ama bebeginki o ğünden buyana dusmuyo 160 da hep onun için ilaç kullaniyorum 35 haftalık hamileyim sizede boyle oluyormu ?

Beyzabuglem bebeğimle alakalı hiç böyle bir sorun yaşamadım zaten çocuklarda nabzı yüksekliği normal ama sıkıntı yaratacak kadar oluyor mu bilmıyorum 3 gebelik yaşıyorum başıma bebekle ilgili bir şey gelmedi ama benim sorunum var çok sıkıntı olursa ya serum yiyorum ya da ilaç kullanıyorum

Minalya_2 benim bebeginki 160 cikiyo bir haftada 3 kez nst ye girdim doktor yüksek diyor benim nabzim düşük cikiyo en fazla 100 çıktı bir hafta takip yaptım yinede nabzı düsürmek için ilaç kullandırıyor 35 haftalık hemileyim

Busra3509 bende aynı durumdayım bugün banada takıldı yarın teslim edeceğim cihazı
      Evet çarpıntı başladığı zaman çok zorlanıyorum bende nasıl 40. haftayı tamamlayacaz bu gidişle 😔

Beyzabuglem NTS demi ölçüyorlar bebeğin kalp atışını ben bu süreçte hiç takip ettirmedim bu hafta bebek içinde gideceğim 😔 çok tedirgin oluyorum

4 aylık hamileyim hamilelikde bir ay önce başlamıştı ara ara devam ediyor 120 ye çıkıyor dinlenmiş kalp atisim bende çok korkuorum son zamanlarda da mutfakdan odaya gevsem nefes nefese kalıyorum

Aysel_Doga sabah 157 oldu nabzım
            Carpıntı dan duramadm hic
            Simdi 119 🤔
            Hep böle benim gebeliğimden beri.
            21 hafta oldum hala aynı
            30dan sonra napcam bilmiyorum allah nasip ederse o günleri 🙏
            Kalbim agzımda atıyor resmen

Beyzabuglem 75.80 gibi durumlarda alman sart değil.
              Bak ben mesela bugın 157ye kadar cıkdım nabızda.
              Sonra biraz dinlendm 88 oldu.
              Gene yükselirse mecbur icicem.
              Ama carpıntın varken ic.
              Asırı carpıntın olmadkca almana gerek yok 😊🙏