burcuhazal es önce asağıda olur snra yuları cıkar hafta ilerledikce beden bunu söleme ihtiyacı duyar doktorlar hiç anlamıyorum tedirgin ediyorlar hamilelelri

Uerdem herkesinki bir olmuyor canim malesef. Mesela banada doktorum sen şanslısın rahme biraz uzak.yoksa imza aliyoruz sezeryana girerken rahim alinabilir diye dedi. Rahim oldugumda oldu kanamayi durduramazsak dedi.sen sanslisin yine uzak duruyor demisti

Uerdem bebegin sağlığında bisey olmuyor zaten gelişiyor . Sadece 40 haftayi bekletmiyorlar zaten sezeryanda olacağı icin.

1prensesgeliyor yok bizede yasak 1 aydır sadece bebegin kıyafetlerini yıkadım astım topladım o kadar bide yemek yaptım hiç bişey yoktu durup dururken su gelir gibi geldi giyindim hastaneye direkt

Uerdem siz yine dikkatli olun bende önemsemedim çok iş yapmadım ama sürekli de yatmadım Malesef 3 gündür hastanedeyim önemli bi durum bol bol yatın

enisenalbant inşallah çıkarda hiç bir sorun yaşamayız yoksa tam teşekküllü hastanede filan olması lazmmış kanama olurmuş çok

Mirayse1 evet neden söyleyip moral.bozulyolar bnde anlamıyorum ama önemli birşey hep en kötüsünü düşünüyolar

9 gün sonra

burcuhazal çok hatırlamıyorum ama başından beri öyle dendi. Dr. beklicez dedi fizyolojik bir durum bu çıkar yukarı dedi. Kanama olmuyordu bende ama bir kez leke gibi oldu. Ağır kaldırmadım

burcuhazal
    Benimde 24 haftada inmişti… Yaz temizliği dönemine gelmişti, bir kaç gün dinlendim ve tekrar yukarı çıkmıştı.
    Tabi eşi ilk günden beri nereye konumlandırılacak önemli, hep aşağıda da olabilir. Doktor sıkıntı olsa idi söylerdi.