1prensesgeliyor merhaba 26 haftalıgım benimde kanamam geldi şuan hastanede yatıyorum hastanede kaldınızmı çıktıktan sonra tekrar oldumu ciger geliştirici vuruldu banada
Eşin aşagıda olması
burcuhazal ama sizinki cok küçük suan 30. Haftaya kadar kesin net söylemiyorlar. Anneyi korkutmak icin. Allah korusun daha kötüleri varmis rahme yapışan . Ve rahmi alinmak zorunda kalan. Keske banada doktorum söylemeseydien baştan. Kimi doktor söylemiyor araştırma yapıp streste girmesin diye. Çünkü cikma ihtimali var 30 akadar kadar.
Ben 29 haftalikken kanama ile gittigimfe bile perinatlog daha cikar bekleyelim dedi. Ben her hafta hem.özele hem devlete gidiyorum. Belki bi umut çıkmıştır diye ama ayni. Ozeldeki Doktoruma göre 15 gün icinde sezeryana alinmalisin diyo plesanta ayrılmadan diyor. Devlette gun vermiyor acil gel diyor. Kafam cok karışık.
Yusrahmet canim kanama ile gittigmizde hastaneye gidene kadar pedim temizdi . Ordada özel bi ped verdiler 2.saat bekle bakcaz pede dediler .eger kanama devam ederse yatircaz dediler. Hatta ultasonla gider gitmez baktiklarinda kanama durmus gördüler bi ic kanama yok dediler. 2 saat sonrada bakti doktor pede temizdi yatirmaya gerek yok Su covidde evde ne kadar istirhat edersen iyi dedi. Evet ciger geliştirici 4 doz yazdi ve vurundum. 2 doz oglen 12 de. 2 doz gece 12 de vurundum.
Cok geçmiş olsun dikkat edin. Ne diyor peki doktorlar
Yusrahmet cok şükür tekrar kanamam olmadi çünkü progestan kullandim adalat hap ictim. Hep yatiyorum is yapmiyorum. Kardesim bakiyor suandada bana. Dikkat edince olmuyor kanama cok şükür. Ama ben surekli wc ye gidip bakiyorum korkudan acaba varmi diye.
Asyaas tip dilinde farkli farkli derece ve isimleri oluyor benimki totalis olani mesela.rahim duvarını Tamamen kapatmis durumda. Yan duranda varmis arka duvarda olanda varmis. Yan duvarda olan cikabiliyormus.
1prensesgeliyor ayyy rabbim yardımcımız olsun
1prensesgeliyor bu arada nerede yaşıyorsunuz
burcuhazal çünkü sizin kestiğiniz dikişiniz oldugu icin fazla durdurmuyorlarmis. Size 37 de alirlar doguma. 37 de cok erken degil. Ben oglumu suyum gelip 37 de dogurmustum gayet büyük bi bebek oluyor. Iste benim önceki dogumum normal.oldugu icin senin bi dikisin kesigin yok ne kadar durabiliyorsa dursun sancin kanaman olunca gel diyorlar. Seninki en azindan planli olacak benden daha sanslisin belki benimki bekledikce plesanta ayrilirsa diye korkum. Rabbim hepimizin yatırımcısı olsun. Saglikla bebislerimizi kucaklarimiza alip evlerimize dönmeyi nasip etsin rabbim inşallah
burcuhazal ıstanbul esenyurtta yaşıyorum. Civardaki özel hastanelere hep gittim. Ama dogum kanuni sultan süleyman egitim ve arastirma hastanesinde olacak. Oraya gönderiyorlar. Bide anadolu yakasinda zeynep kamil hastanesi varmis. Ama orasi bize cok uzak.. kanuniyede randevu tutturmak o.kadar zorki. Gecen hafta tutturdum gittim. Başından gönderdi resmen doktor. Ne nts ye koydu çünkü makata vuran agrim vardi. Ne ultrason kağıdı verdi nede kilosunu söyledi.
burcuhazal canım benimde öyle ama doktorum bunda sakınca görmedi ilk hamilelikte bu durumla karşılaşabiliyoruz korkma dedi
burcuhazal siz nerede yaşıyorsunuz peki
burcuhazal 12. Hafta da benimde aşğıdaydı canım 16. Haftamda gidicem bakalım 😔
Betulnuri 3. Ve 4. Sezeryan olursa daha riskliymis. Benim hic sezeryanim olmadigi icin %3 senin riskin dedi.
1prensesgeliyor henüz 1 doz yapıldı bana 800 gram bebek 2 doz olucak dedi benim 2 pedle hastaneye gittim dünden beridir 2 ped daha oldu şimdi silersem geliyor previa diyorlar yarının ne olcagını bilmeyiz dedi bebek şuanda iyi hareketli
1prensesgeliyor izmir bergamada yaşıyorum izmirdeki araştırma hastanelerime gidermm artık bende
Betulnuri benm ikinci canım bu nasıl yukarı çkkıyor acaba hep yatmak mı gerekiyor
Yusrahmet senin kanaman bayagi yogunmus rabbim sifa versin. Peki neden oldu agir bi is mi yaptın. Söylemesi ayip biz gittigimizdede Doktor iliskiyemi girdiniz yoksa dedi. Ben baştan beri hep kurallara yasaklara uydum dikkat ettim bide. Sadece 1 halı süpürdüm o an oldu. Sizinde durup dururkenmi oldu
1prensesgeliyor yaa benm kı tam kapatmamıs ama ben de Baska sorunlar da var hatta dün post açtım bebegim de 10 gün gerilık cıktı genetik miş kordon dan gıden kan tam gitmiyor mus doktor erken doğum dedı bıde plesenta olayı var artık onu düşünmeye fırsatım bile yok en azından. Lekelenmem yok dıye avutuyorum kendimi ve henuz 26 haftalık hamıleyım sizde bana dua edin ınsallah hepimiz sag salım kucağımıza alalım 😔🙏