Fridasrose ödem idrarla atılıyor. Onun için bol su yada tuzu kesmek gerekir
Ödem nasıl atılır?
- Düzenlendi
Fridasrose doktorunuz idrar tahlili yapsın protein değerlerinizi ölçsün aşırı ödem gebelik zehirlenmesine sebep olur ben 29 haftalık doğum yaptım gebelik zehirlenmesi yüzünden 1 aydır oğlum küvezde daha 1 ay daha durur. Son anda kurtulduk
Canan-serayecrin35 aşırı ödemim yok allaha şükür yeni yeni olmaya başladı yarın sağlık ocağına gideceğim doktoruma danışayım 😂
Fridasrose tamamen tuzsuz yemekte ödem yapar tuzu azaltmanız yeterli olur
Brcklc 6. Aydan itibaren ödem yavaştan başlıyor diye biliyorum ben 7. Aya giricem yani ne erken nede geç. Tabi dikkat etmekde fayda var herkesin vücudu bir degil 😊
Fridasrose ben de çok ödem aldım en çok el ayak ağzım ve burnum şişti öyle böyle değil yani çok şiştim ama annemde bana hamileyken öyle olmuş tamamen genetik Doğumdan sonra geçti iki ayda kendime geldim bir zararı yoktu sadece görüntü olarak kendimi tanıyamıyordum son aylarımda çok su içmeme rağmen öyle sık idrara çıkmazdım ödem olurdu aldığım sıvılar şimdi yeniden hamileyim korkuyorum vallahi 😢tabiki önemli olan sağlık ama burnumu unutamıyorum ben de arkadaşların tavsiyeleri varsa merak ediyorum
Bende etipuf gbi hissediyorum artk kndmi sürekli ayakta kalmamak ,bacaklari yukari dogru kaldrmak gerekiyormus kan dolasimin olmasi icin ve günlük duzenli 30 dk yürüyüş
@Fridasrose tussuz yemek yiyosundur eminim ama peynir zeytin ekmek dahi herşeyi sıfır tuz tuketmen gerek canim senin iyiliğin ve rahatlığın için 🙏inşallah geçer en kısa sürede
T_nisaa tabiki önemli olan bebeğimizin sağlığı ama ödemde olmasa fena olmaz 😂
Brcklc Hamile değilken tuzlu yemeğe bile tuz dökerdim şimdi tadı yok hic birseyin 😂😂
@Fridasrose bende annemden çok duydum neler çektim diyordu vajinasının üstünde dahi su birikmis tuzdan dolayı.allah yardımcınız olsun bebeğin sağlıklı olsunda 🙏
Brcklc inşallah 🙏🏻
Fridasrose maden suyunu çok içiyorsan azaltabilirsin oda ödem yapıyor
Fridasrose o durum bendede var 36+1 haftalik olduk ama elim ayagim burnum bile sisti bazen kendi kendime aynaya bakip konuşuyorum canim burnum kucucuktun simdi tospik gibisin diye evdekilerde guluyo bana ama napim oyle penguen gibi yuruyorum artik evin içinde elim ayağım tutmuyo 🤔🤣🤣
Fridasrose maniniz yoksa dışarda yada evde yürüyüş tavsiye ederim,bu gebeligimde spor yaptım önceki çocuğumda yapmıyordum çok fark etti ,37 icindeyim hâlâ ödem sorunumz olmadı çok şükür, sağlık açısından bi maniniz yoksa spor iyi gelecektir:)
Fridasrose canım benimde ellerim ayaklarım şiş 😔 doktorum aktardan kuşburnu bitkisi al demle ve iç dedi aldım düzenli içmeye başlıcam bakalım inşallah etkisini görürüm sende doktoruna bi danışabilirsin zararı yok dedi bana doktorum 🌸
Htcklygt yemeklere yaparken tuz atıyorum ayriyeten uzerine dökmuyorum
Ayca00 deneyeyim canim sagol
Fridasrose tamam öyleyse bense tamamen bıraktınız anladım :)