BEBEĞİ OLMAYAN HER KADIN ÖZELDİR. (Kısa bir hikaye)
Deryabal duam seninle insaAllah.saglikla al yavrunu kucağına.hayirli güzel ömürlü bi evlat olur insaAllah.🧿🙏♥️
Deryabal allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰🙏🏻 Dualarımız seninle ❤️
Deryabal ya o kadar duygulandım ki o kadar zor ki biliyorum zerresini anlayamam yasadiklarinizin ama içime o kadar dokundu ki Rabbim o minik yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikinizede uzun ömürler versin şimdiye kadar ki en içten duamdasin canım inşallah burada doğum hikayeni okumak da bize nasip olur 🙏❤️❤️
Deryabal senin adina okadar cok sevindim ki canim sanki herseyi ben yasamis gibi oldum allahtan ümit kesilmez
Deryabal seni çok iyi anlıyorum bende on yıla 2 aşılama 4 tüp bebek sığdırdım.sonrasinda rabbimin mucizesiyle normal yoldan hamile kaldım şuan 37 hafta 1 günlük hamileyim. Herşey insanlar için bir sınav. Rabbim bu sınavı geçenlerden eylesin. İnşallah sağlıklı sihatli kucağınıza alırsınız yavrunuzu. Dualarınızda bizide unutmayın..
Deryabal rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 3 aylıkken 6 ay bekledik ve rabbim tekrardan nasip etti o süreçte çok ağladım çok üzüldüm 6 ay bile dayanılmazdı sanki yani öyle geliyordu şimdi senin hikayeni okuyunca..😌 Rabbim gerçekten nasip etmeyeceği birşeyin hayalini kurdurtmuyor.. isteyen herkese nasip etsin.. 🙏🏻🙏🏻
Deryabal ya senin ne güzel bir kalbin vaarrr🥰 okurken o kadar duygulandım kiii🥺 Ve o kadar mutlu oldum kiiii😍 Rabbim sana çocuğunu bağışlasın güzel kardeşim sabrın Allah’a olan inancın o kadar yoğun ki seni kutlarım ❤️ inşallah ama inşallah kucağında bebeğinle evine döneceğin günler gelir 🙏🧿 Allahım yolunuzu bahtınızı açık etsin güzelim 💖🌸
Deryabal aglayarak okudum. Çok zor bir sınavdan geçmişsiniz 😞 Ama umudunuzu yitirmemişsiniz. Rabbim umut edenleri yarı yolda bırakmaz inşallah kucagınıza aldıgınız günleri de göreceksiniz 🙏 Evleneli 1.5 sene oldu. 1 kez hamile kaldım. Onu da gecen sene 12 şubatta kaybettim. Bu sene şubat ayında Rabbim yüzümü güldürsün diye yalvarıp yakarıyorum 🙏😞😞
.1.5 sene çok kısa diyenler olacaktır ama benimle evlenenlerin çocukları oldu hep bizim kucagımız boş. Çok üzülüyorum. Karşıma gecip “ Bir denemede hamile kaldım ”
“Korunurken hamile kaldım ” diyen arkadaşlarımı da Allaha havel ediyorum ne kadar istediğimi biliyorlar nispet yapar gibi 1 denemede hamile kaldım diyorlar. Hayat çok zor insanlar çok acımasız. Rabbim kucagımızı boş bırakmasın. Bizi tez zamanda hayrlı evlat haberleriyle müjdelendirsin inşallah
Gözlerim doldu okurken Sağ sağlım kucağına alırsın inşallah Allah olmayan herkese nasıp etsin inşallah bu güzel duyguları Amin 🤲🏼 Bu arada bende 31 haftalık hamileyim sağlıklı kucağıma alırım inşallah 🤲🏼💙
Deryabal rabbim sağa Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah yavrumuzu size bağışlasın inşallah ❤️❤️
Deryabal kalbinin güzelliğini öyle hissettirdin ki yanımda olup sana sarılmak istedim ❤️ Allah’ım yar ve yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın ve sağlıkla sağ salim kucağına al inşallah canım benim 🤲🤲🌼 oğlumun adı kıvanç olacak nasipse haftaya doğumum var bize de dua edersen mutlu oluruz 🤲🤗 Allah’ım herşeyi gönlüne göre versin canm…❤️
Deryabal Allahım sağ salim kucanıza almayı nasip etsin ❤️🤲🏻🌸Allahım banada sundursun dua aden banada nolur❤️🤲🏻
dileksak
canım yazdıklarını o kadar çok anlıyorum ki hepsini yaşadım bende 7 yıllık evliğim 8. Yıla giricem inşallah.evlendiğim günden beri çocuk istedik dediğin gibi 1 yıl 2 yıl 3 yıl derken seneler geçiyor umudun azalıyor. ilk aşılama denedik tuttu tam oldu derken keseyi bile göremedik kimyasal oldu dediler nasıl üzüldüğümüzü anlatamam tam oldu derken tekrar hüzün sağolsun eşim çok destek oldu ben üzülmiyeyim diye üzüntüsünü bile yaşamdı bunda da bir hayır var diyip tekrar denedik. Yine aşılama yaptık bu seferde tutmadı.yani dünya imtihan yeri yine razı olduk yine toparlandık bu sefer de 1 yıl sonra tüp bebek denedik tam umutlarımız bitti yine olmuyacak dediğimiz yerde oldu çok şükür mucizemiz Rabbimden ümit kesilmiyor şimdi 11+1 bizde çok şükür Rabbim cümle isteyenlere nasip etsin her duamda hiç tanımadığım kader arkadaşlarıma dua ediyorum yalnız değiliz çünkü bu derdi yaşayan bir sürü kadın var o yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz♥️bebeklerimiz de hayırlısıyala kucağımıza alırız inşallah 🥰
Deryabal Sizi güzel kalbinizden öperim. Rabbim o gönlünüzün güzelliği kadar güzellikler versin sizlere . Evladınızı sağlıkla kucağınıza alın ve sağlıkla büyütün 🤲🏻 Annelik size çok yakışacak 🌸