Kader_152199 Zelihauzn valla kaç haftaliksiniz bilmiyorum ama benim ilk dönemlerde çok midem bulanıyor du özele gidiyorum dokotrum bana hem ilac vermişti hemde kola soda gibi şeyler ic demisti cok şaşırmıştım yadak değilmiş dedim hayır hayır içebilirsiniz dedi :)
Ayseguldt Zelihauzn ben içiyorum abartmadan herseyden yiyorum kesinlikle yasak denilen şeyler hariç çiğ et midye vs
Emir35 Zelihauzn ben resmen kola aşeriyorum ve içiyorum ne yalan söyliym bitek bunu kendimden esirgemiyorum 🙍🏻♀️Doktor abartmadığım sürece sorun yok dedi sizde doktorunuza yinede danışın derim👍
Meralrabiamhmt Zelihauzn normalde hıc ıcmem hamılelık yan etkı yaptı sanki hep kola ıstıyo canım💁♀️💁♀️
Minay Zelihauzn bende elimden geldiğince içmiyorum ama bazen canım çok istiyor yarım bardak felan içiyorum canın istiyorsan yarım bardaktan 1 bardaktam birşey olmaz
Haticeyuce31 Zelihauzn ben oğlumda cok içerdim hamd olsun bisey olmadı canm dozunda bisey olmaz Bu gebeligimdede hix canim istemiyor cok nadir mesela su 5 ayda toplasam 1 litre icmemisimdir doktor dozunda hersey olabilir yenilebilir dedi bana
mommy_bee Normalde icmem sadece ramazanda canim ister. Gecen gün markette görünce nasıl canım istedi ama gectim gittim ne faydası var dedim. Bi kac yudum icip nefsini köreltmek neyse de cok da serbest olmamak lazım.