Ay ben söyleme sayıp et tavuk türü şeyler yediğim zaman kola içme ince olmuyor ya bir bardak içiyorum sadece çok zararlı biliyorum ama haftada ancak bir kez ya da iki haftada bir kez

• [silindi]

Zelihauzn ben oldum olası zaten asitli içecekler sevmiyorum canım ama gebelikte insanın canı çekiyor. Eşim içtiği zaman bir iki yudum bana bırak diyorum öyle içiyorum

Mooommyy1 tek benim zannediyordum vallahi normaldede cok severm kolayi ama hamilelikte deli gibi kola cekiyor canim ya hergün degl ama iciyorum vallahi

Zelihauzn Doktoruma ilk sorduğum şey asitli içecek oldu bebeğe soruyorsan direk bi zararı yok ama sana çok zararlı dedi bak bak nasıl vicdan yaptırıyor 🤣🤣🤣🤣
        İstemesem de kestim içmeyi çok severim normalde ama hiç içmedim değil bir çay bardağı bazen bir yudum içtim sofrada gördükçe 🙈🙈🙈🙈

Zelihauzn tatlı ağzıma süremiyorum hatta tatlı içeçek bile içemiyorum ama o kolanın tatlısı asiti bi güzel geliyo 🙈bende dayanamayıp içenlerdenim😒🙈

Zelihauzn valla olduğu zaman içiyorum ama eskisi kadar canım istemiyor yarım bardak ancak bazen fanta istiyor canım o kadar

EsraOezbk bende iciyorum ama aslinda zararli iste icinde sitrik asit oldgu icin abartmadan icmemiz lazim 🤦‍♀️🤦‍♀️

Zelihauzn sürekli tüketilmedigi sürece hiç bişi olmaz demişti doktorum ama yine de sizde sorup için 🤝

Zelihauzn ayy benimde hergün canım istiyo normalde çok içmezdim arada da olsa içtim mümkün olduğunca aklıma getirmemeye çalışıyrm ama 😬

Zelihauzn ben canım ıstedıgı zaman ıcıyorum canım ayrıca gorumcem kola aşığı Bır ınsan yanı hamıleyken hergun 2 litre içerdi hiç unutmam 😂 sokak kısıtlamasında 10-15 tane alır eve koyar ona bı zararı olmadı azıcık ıc bıse olmaz :)

Abartmadıkça haftada bir abur cubur kola hamburger gibi şeyleri tüketmenin sorun olmadığını söylüyor Dr. Kağan Kocatepe. Evet bebeğimiz için bir şeylere dikkat etmemiz lazım ama kendimizi çok bunaltmaya da gerek yok bence :) Ben haftada bir canım çekerse tüketiyorum.

Zelihauzn bende yarım bardak içiyorum yoksa aklımda kalıyo daha kötü oluyom😁