Kızlar bu dönemde kola içen varmı normalde önerilmiyor ama azda olsa içen varmı ben hiç içmiyorum ama canım çok istiyor 🤷♀️🙄
Hamilelikte kola
Zelihauzn saka gibi ama bende resmen kola aseriyorum normalde icmedigimden daha cok icmek istiyorum 🤦♀️😁😁
Ay ben söyleme sayıp et tavuk türü şeyler yediğim zaman kola içme ince olmuyor ya bir bardak içiyorum sadece çok zararlı biliyorum ama haftada ancak bir kez ya da iki haftada bir kez
[silindi]
Zelihauzn ben oldum olası zaten asitli içecekler sevmiyorum canım ama gebelikte insanın canı çekiyor. Eşim içtiği zaman bir iki yudum bana bırak diyorum öyle içiyorum
EsraOezbk bende iciyorum ama aslinda zararli iste icinde sitrik asit oldgu icin abartmadan icmemiz lazim 🤦♀️🤦♀️
Zelihauzn cola icmem ama fanta severim icerim
Zelihauzn sürekli tüketilmedigi sürece hiç bişi olmaz demişti doktorum ama yine de sizde sorup için 🤝
Zelihauzn doğumdan sonra içerim diye diye diye 34. Haftama geldim sadece 1 bardak içtim ama önerilmiyor tabiki 🙄🙄
Zelihauzn ben canım ıstedıgı zaman ıcıyorum canım ayrıca gorumcem kola aşığı Bır ınsan yanı hamıleyken hergun 2 litre içerdi hiç unutmam 😂 sokak kısıtlamasında 10-15 tane alır eve koyar ona bı zararı olmadı azıcık ıc bıse olmaz :)
Abartmadıkça haftada bir abur cubur kola hamburger gibi şeyleri tüketmenin sorun olmadığını söylüyor Dr. Kağan Kocatepe. Evet bebeğimiz için bir şeylere dikkat etmemiz lazım ama kendimizi çok bunaltmaya da gerek yok bence :) Ben haftada bir canım çekerse tüketiyorum.