Busra066 valla canım ben zorunlu sezaryen oldum. Eger elimde olsaydi kesinlikle normal dogumu tercih ederdim.

Aygul01 çok güzel motive ediyorsunuz insanları çok incesiniz . Allah aşkına birisi sorun yaşadı diye herkes yaşayacak diye de bir kural yok değil mi biraz empati yapın karşınızda ki kişi korkuyor ve sizden tecrübelerinizi bekliyor benim kendi tecrübem bu oldu bende bunu söyledim ben böyle yaptım siz böyle yapmayın o halde hanımefendi

Busra066 sezeryana yönlrndrmek için demiyorm tabiki ama dendiği gibi değil tamamen bünyeyle alakalı gecen sene sezeryan oldum tabiki ağrı oluyo ama öyle abartıldıgı gibi değil ben cok rahat atlatmıştım süreci ilk hafta biraz şikayet oluyo o kadr

Hazal01 aynısı sizin icinde geçerli. Sizde sorun yaşamadınız diye kimse yaşamayacak anlamina gelmez! Sizin '‘motivenizle’ bayan sezaryen olsa ve kotu sorunlu geçse size gelse dese hanı sorunsuzdu ne cevap vereceksiniz? Burda bi kaç ağ evvel biri post açtı sezaryen mi normal mi diye. Herkes sezaryen hakkında cok olumlu konuşunca gitti sezaryen oldu doğumdan 1 hafta sonra geldi post açtı herkese bela okudu Allah sizin belanızı versin hani sorunsuz agrisizdi bilmem neydi diye. Motive edecem diye insanlari yanlis yönlendirmeyin. Gerçekçi olun.

Aygul01 yazdığım iki yorum da da gidin sezaryen olun yazdığımı hatırlamıyorum sadece kendi tecrübemi paylaştım anlamak istemediğiniz nokta bu neyse daha fazla uzatmaya gerek yok ben sezaryen doğumdan çok memnumdum yine tercihim sezaryen olacak Sizin de normal doğum olabilir normal doğum yapıp sorun yaşayan bu ülkede hiç bayan olmadı zaten

Hazal01 oyle mi ben hatırlatayım size o zaman 😂

Hazal01 ben sezaryen oldum çok çok çok memnundum hiç sorun yaşamadım yine sezaryen olacağım düşünmeden doğuma gir canım

tecrübelerinizi yazarken bayani sezaryene ikna etme yolundasınız hatta düşünmeden doğuma gir diyorsunuz. siz bilirsiniz hanımefendi siz istiyorsanız bütün doğumlarınızı sezaryenle yapın beni ilgilendirmez. Yalnız insanları yönlendirirken sorunsuz diyemezsiniz. Cok cok cok memnum kaldiniz diye herkes kalacak diye bir sey yok. İyi akşamlar

Busra066 bence kimseyi dinlemeyi herkesin acı eşiği farklı tabi ben kızıyorum aslında dogum hikayesi kötü olan annelere ben Sezeryan oldum ınan yine korkuyorum hiç dogum yapmamış gibi 😍 sanırım 10 hanede doğursak korkacagiz

Aygul01 düşünmeden gir diyorum sezaryen veya normal demiyorum hey allahım anlamama konusunda baya ısrarcısınız neyse size de hayırlı doğumlar Allah yolunuzu açık etsin 🤦‍♀️

Busra066 valla ben sezaryen oldum çokta çabuk toparlandim hiç bir zorluk yaşamadım doğum normal de olsa sezaryen de olsa olumsuz şeyler düşünme canım

Busra066 ben 3 yil once sezeryan oldum cuma gunu tekrar olucam 3 yil once ne bir aci ne bir agri hissettim ve hastaneden ciktigim gibide gayet iyidim toplanmistim. Ayrica normal dogum nasilmis kiyafetin ustundenmi cikiyomus cocuk. Salak sacma seyler bosverin siz herkesi illa normal dogrulcak diye bir konu yok. Siz bebeginize sagliginiza odaklanin.

Momkra

Aygul01
              pardon normal olunca noluyo madalyami takiyolar neden insanlara sezeryan kotu gunah bisey gibi algi yapiyonuz. Bebegin ve annenin saglikla dogum yapmasimi onemli normal dogurmasimi. Birakin su cahilliginizi artik ya buraya gelmis bide akil veriyonuz.

Bende 2zkez sezaryen olucam yarın ilk doğumum çok rahattı kim nasıl ne türlü doğum yapmak istiyorsa öyle yapsın milletimiz maalesef felaket tellallığı yapmaya bayılıyor oysaki korkacak hiç bir şey yok rahat olun 🙏🏻🥰

ssuleeyuce çok haklısınız ya bu platformda bu düşünce çok fazla sezeryan kötü bir şeymiş gibi nüksediliyor 🌸

Busra066 Normal dogumda gran tuvalet mi giyiyorlarmis? Ikisinde de alt taraf çıplak oluyor sezaryende ustune örtü örtüyorlar karnin açık kalıyor sadece. Sonrasi benim icin cok zor geçti ama ben kalkıp yürümek yerine yatarak gecirmeye çalıştığım icin oldu. 22. Gündeyim agrilarim tamamen gecmis durumda korkma bi sekilde dogacak cocuk ben suni sanciyo da cektim sezaryen agrisini da eninde sonunda geçiyor hep boyle mi kalcam diye aglamistim hastanede

ssuleeyuce pardonda sana ne oluyor. Sen niye zıpladın ki? Ben normal mi yapılsın veya yapılmasın mi diyorum ben normali tercih ederdim diyorum, doktorlarda normali öneriyor zaten. En sağlıklısıda normal. Ben geçen sene zorunlu sezaryen oldum ve benim hala ameliyat yerim agriyor hala uyusuk ve hissiyat yok. hala ameliyat yerimin köşeleri dokunduğumda aciyor. Ve bu ömür boyuda geçmeyecek. Hissiyat kayibi olunca daha gelmiyor. Hele usudummu direk orama vuruyor. ve biz ikinci cocuk istiyoruz ama mecbur 2 sene beklemem gerekiyor. Yanı sezaryen doğum şekli olarak belki girip çıkması cok kolay ama sonrası zor kime ne derse desin. Keyifi sezaryen olanları zaten hiç bir zaman anlamadım anlamayacagimda. Buda benim fikrim! ayrıca burda herkes fikrini söylemekte Özgür Eger buna tahammülün yoksa o zaman burası sana göre bi yer degil. 👋🏻

Busra066 ya yok ya ne bilinçsiz insan bunlar ee normal doğum yapınca da genital bölgenin herkesin önünde te Allahım ya gelen kurcalayacak giden kurcalayacak. Bunu bilmiyor gerald çok o yobazlar. Asıl sezaryen de milletin işi yok orasiyla 🤣 ya sen takma aşkım kimseyi Ağustos ta kendi isteğimle gittim sezaryen oldum yok yani toparlandım olacak o kadar ameliyat sırasında sıfır his sonrasında da birkaç günlük acı o kadar sen boşver milleti sağlıkla kucağına al insallah öpüyorum

Tutimati felaket tellaligi nedir ya. Korkacak zaten bir sey yok. Burda mesele korku degil. zaten Uyusturuyorlar Hiç bisey anlamıyorsun bile ama o uyuşukluk geçtikten sonra o zaman başlıyor zaten hersey sizde zatwn daha önce bir kere yaşamışsınız. Bunu siz daha iyi bilmeniz laizm nerdeyse ağrısız sızısız dieceksiniz gerçekten ilginçsiniz.

Busra066 çok çok çok yanlış tabiki de ,korkutmak yerine moral vermeleri lazım ,korkmayın bende sezeryan oldum saatlerce sancı çektikten sonra hatta ,okadar hızlı götürdülerki ameliyathaneye bebeğin kalp atışları düştü diye ,iyi ki sezeryan diye bi alternatifin olduğuna şükrettim ,yoksa dogmiycak ve ellerimden kayıp gidicekti oğlum .
                  Ağrı sızı illaki oluyor ama ilaçlarla çözülüyor bu durum takmayın asla kafanıza ,sutunuzde geliyor gelmiyor diyenleri hiç duymayın ,olumsuz konuşanlari İnanki duymayın bu da bi doğum yöntemi kime göre neye göre zor ,herkez bayılıyor hamile kadın korkutmaya iki güzel laf çıksa sanki ağızlarından olcekler

ssuleeyuce evet canım madalya takıyorlar hangi yazdığımda gunah yada kötü bişey demişim bence sen takılacak adam arıyorsun…. sen fikrini sunabiliyosun bende fikrimi sunuyorum ama senin gini başkalarına satasarak değil .senin hormonlar tavan yapmış bence ama kalp kırmaya gerek yok tatlim😉 cahilligi sorgulamak istiyorsan tekrar bi oku bakalım 😘😘