Anne18 ben rica ettim kalp atışına da bebeğimizi göreceğimiz ilk zamana da eşim girdi kapının eşiğinde durmak suretiyle doktorum izin verdi hastaneden hastaneye değişiyor galiba bu
Doğuma eşin girmesi
Nurov Yok canım. Malesef
İlk gebeliğim, eşim benden daha heyecanlı bir kere bile almadılar özele gidiyorum :( bende videoya çekip gösteriyorum eşime. İnşallah yazın bu hastalık biter doğuma eşimde gelir
Nurov ilk kez duydum Ankara da da kontrollerimde eşim benimle odaya girer benimle çıkardı aynı şekilde Diyarbakır’da da benimle odaya girip benimle çıktı ilk hamileliğim de doğumumda eşimi istemiştim doğum da doktorum şaka yapmıştı katliam çıkmasını istiyorsan alırız demişti sonuçta üzerin müsait olmicak içerde erkek hemşireler olabilir demişti ve seni o anda öyle görmesi psikolojik açıdanda iyi olmaz kendisi için demişti sonradan düşününce mantıklı gelmişti
Akgl06 nasıl yani karından yapılan bi işlemde neden müsait olmasınki insanın üstü başı, bir çok video izledim gayet de karın harici kapatıyolar üstü başı, evet hastanemiz fazlasıyla saçma maalesef doğudayım, eşi içeri almıyolar ama başka hastaları dolduruyolar, konu hakkında çok şikayet olsa da
Ozel klinige gidiyorum esim benden once giriyor zaten odaya 😂 hatta ona sen yat gobegini ac diyorum. Ama dogum icin hastane prosoduru nasil bilmiyorum yerden yere degisiyor sanirim
Nurov kontrolde odaya almayan ameliyathaneye hiç almaz. Doktorunuzla konuşun bence yinede. Ben zaten doguma eşimin girmesini istemiyordum. 1 ay önce dogum yaptım. Yatış işlemleri yaptık odaya geçerken kim refakatçi olarak kalacaksa sadece o gelebilir. Kata refakatçi dışında almıyoruz dediler. Kardeşim kalacak ama çocugun babası çocugu görmesin mi dedim. Hastanenin kuralı pandemi yüzünden vs vs dediler eşimi almadılar. Eşim orda bizi bırakıp mecburen eve döndü. Odaya geçtikten sonra doktorum geldi. Eşin nerde dedi. Almadılar dedim. Olur mu öyle şey kadın dogum yapacak babası görmesin mi çocugu çagır kocanı gelsin dedi. Eşim geldi gayet de aldılar. Sonra da girip çıkmasına bişey demediler. Hani kesinlikle almıyorlardı. Demekki doktor söyleyince alıyorlarmış.
Mammimammi ya gerçekten sağlık çalışanları da bi tuhaf olabiliyo, kafasına göre davranan çok, o yüzden bidahaki kontrolümde netleştirip o güne bırakmıcam nolur nolmaz benim adamı da gönderirlerse bide doğuma girmesini isterken çocuğu bile görmeden gitmesin bari eve
Nurov ilk doğumda hiç aklımıza gelmedi. İkinci doğum için dedim eşime ne diyecek diye ben gelemem yapamam dedi 😂
Zeynepreyyan benimki de asla giremem diyodu ama dedim hayatında sayılı yaşayabileceğin bişey hele de ilk bebeğimiz falan bide bir iki video patlattın mı ikna olmaması elde değil bak😬
Nurov yok canım benim eşim yapamaz. İlk evlendiğimiz zaman meme ucundan operasyon geçirdim. Meme ucundan iltihap aldılar. Doktor gelmek istersen gel dedi eşime ama.dayanabilirsen gel dedi. Eşim de geldi. Benden çok o panik yaptı elimi sıktı benim. Günlerce unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor dedi . Gelmesin bence daha iyi beni iyice strese sokar o
Zeynepreyyan hımm olabilir bakalım bizimki nasıl olcak çok heyecanlı😬