Doğuma eşin girmesi
Ozel klinige gidiyorum esim benden once giriyor zaten odaya 😂 hatta ona sen yat gobegini ac diyorum. Ama dogum icin hastane prosoduru nasil bilmiyorum yerden yere degisiyor sanirim
Nurov kontrolde odaya almayan ameliyathaneye hiç almaz. Doktorunuzla konuşun bence yinede. Ben zaten doguma eşimin girmesini istemiyordum. 1 ay önce dogum yaptım. Yatış işlemleri yaptık odaya geçerken kim refakatçi olarak kalacaksa sadece o gelebilir. Kata refakatçi dışında almıyoruz dediler. Kardeşim kalacak ama çocugun babası çocugu görmesin mi dedim. Hastanenin kuralı pandemi yüzünden vs vs dediler eşimi almadılar. Eşim orda bizi bırakıp mecburen eve döndü. Odaya geçtikten sonra doktorum geldi. Eşin nerde dedi. Almadılar dedim. Olur mu öyle şey kadın dogum yapacak babası görmesin mi çocugu çagır kocanı gelsin dedi. Eşim geldi gayet de aldılar. Sonra da girip çıkmasına bişey demediler. Hani kesinlikle almıyorlardı. Demekki doktor söyleyince alıyorlarmış.
Mammimammi ya gerçekten sağlık çalışanları da bi tuhaf olabiliyo, kafasına göre davranan çok, o yüzden bidahaki kontrolümde netleştirip o güne bırakmıcam nolur nolmaz benim adamı da gönderirlerse bide doğuma girmesini isterken çocuğu bile görmeden gitmesin bari eve
Nurov ilk doğumda hiç aklımıza gelmedi. İkinci doğum için dedim eşime ne diyecek diye ben gelemem yapamam dedi 😂
Zeynepreyyan benimki de asla giremem diyodu ama dedim hayatında sayılı yaşayabileceğin bişey hele de ilk bebeğimiz falan bide bir iki video patlattın mı ikna olmaması elde değil bak😬
Nurov yok canım benim eşim yapamaz. İlk evlendiğimiz zaman meme ucundan operasyon geçirdim. Meme ucundan iltihap aldılar. Doktor gelmek istersen gel dedi eşime ama.dayanabilirsen gel dedi. Eşim de geldi. Benden çok o panik yaptı elimi sıktı benim. Günlerce unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor dedi . Gelmesin bence daha iyi beni iyice strese sokar o
Zeynepreyyan hımm olabilir bakalım bizimki nasıl olcak çok heyecanlı😬
Nurov hayırlısı olsun inşallah canım. Ameliyat yaparlarken filan bakmazsa sadece seninle konuşursa sorun olmaz ama keserlerken filan bakarsa dayanamaz bence
Nurov benim eşim muayeneye giriyor
Zeynepreyyan yok canım göstermiyolar ona göre ayarlıyolar o örtüyü yoksa tabi duramaz o da