21 haftadayım net olarak bu hafta hissettim☺️

Bende çok bekledim 20 de geldi ilk kez 🙏🤰

Mavi22 16.haftada hissettim, sanki içimde bir kelebek kanat çırpıyor gibiydi 🦋 Şimdi tekmelerimiz ve daha güçlü hareketlerimiz ile 26.haftadayız şükür ki🙏🏼❤️

18 haftada hissettim 😀 giderek artıyor hareketleri dışardan belli olavak kadar değil ama bir haftada duyu arttı 😀 inşallah sağlıkla gelsinler

Mavi22 16. Haftada minik minik hissetmeye başlamıştım. 18. Haftada çok netti. Eşim de 21. Haftada çok rahat hissetmeye başlamıştı. Şu an 29+3 üz. Ve içeride bir tekvandocu var diyebilirim. Uykular şimdiden haram. Bazen öyle hareketler yapıyor ki göbeğim yamuluyor. Eşim hayretle izliyor. Ama gerçekten çok mucizevi bir olay. Bizler yürüyen mucizeleriz. Yeter ki sağlıklı olsunlar 💙🐣🤰

Mavi22
21ci haftada hissettim ilk haraketini. Ama 25den sonra daha sık ve daha çok belirgin bi şekilde hissetmeye başladım. Ben az hissediyorum diye korkuyordum doktorum ilk gebelikte 25den sonra hissediyor çoğu anne.

Mavi22 ilk gebeliğim. İlk olarak 20+5de tam Bi tekme hissettim. Belki daha öncesinde ufak kımıldanışları olmuştur ama farketmedim 🤷‍♀️

Mnevvr53 Canım bundan 2 3 gün öncesinde bende baya hissediyordum 2 3 gündür çok nadir varla yok arası bende korktum kontrolüm vardı cuma günü elhamdülillah bir sorun yoktu yani normal şuanda tam hissetmememiz bide tabiki malesef stres üzüntü de etkiliyor 😔 18 19 dan sonra netleşir hareketleri 🙏

16da hissettim ilk gebeliğim 😍🤰🏻👶🏻

Danlacan 18. Haftadayım minik minik bişeyler hissediyorum ama bebeğim mi yoksa farklı bir durumdan kaynaklı mı bilmiyorum böyle karnımda sanki kelebek varda çırpınıyor gibi bir şey tuhaftı :) sizce bebişi mi hissettim

yldz_10 bende emin olamadığım için doktoruma sormuştum bebektir çok hareketli bir bebek zaten demişti 🤩😅 bende aynı öyle içimde kelebekler uçuşuyor sanıyordum meğer benim yaramazmış 😅

Mavi22 ilkini 17+2de hissetmiştim. Şimdikini 15+4ten beri hissediyorum 🦋