_Cansu_ Mavi22 16 +5 te hissettim bir kere kuvvetli tekme attı bir daha atmadı şuan 12 den sonra 17+2 haftalık olacağız
Rabiskooo Kayrammom yaaa bende erken haftalarda hissedilmez diye biliyorum bende biseyler hissediyorum ama bilemiyorum yeni 16 haftalık olduk
Zeynep_18 Rabiskooo 15 haftada hissettim ben canım, tabi düzenli olmuyor ama göz seğirmesi gbiyse bebiştir
eaktas Rabiskooo bende 62 kiloda 15. Haftada hissetmeye başladım göz seğirmesi bazende ufak ıfak nabız atışı gibi oluyor. Şuan 19 bitti ve artık tekmeleri gözle görülebiliyor her atışta deriniz oynuyor🥰
Kayrammom @Rabiskooo Rabiskooo minicik tekmeleri hissettim ben parmak ucu ile dokunur gibiydi. Bi de ben 42 kilo ile hamile kaldım doktor zayıf olduğum için öyle olabileceğini söyledi. Bir de bebeğim erkek. Sizin tahmininiz de doğrudur bence ilk hareketleridir🥰
Mybabyizmir Mavi22 19.haftadan sonra hissetmeye başladım. Bebek kilo aldıkça hareketleri daha da hissedilmeye başlıyor 1 kilodan sonra net bir şekilde hissediliyo goruluyor
Damla55Defne Haftada hissettim az az🥰 şimdi 25+5 deyiz bazen kıpır kıpır. İlk gebelikte ve göbekte yağlanma olunca biraz geç hissediliyor canım panik olma sakın
G-123 ymc0355 ayyy aynı bende öyle 19+5 im hissediyor muyum diye kararsızım net ne zaman hissetcem sabırsızlıkla bekliyorum 🌸❤️
rumeysa-96 Mavi22 16. Haftada titreşim gibi hissettim 20 de net hissetmeye başladım canım 24+2 haftalığım hiç durmuyor şuan dışarıdan da belli oluypr
Handemehmetttt 18 haftada kanat çırpması gibi hissetmiştim 22. Haftada çok net hissetmeye başladım şimdi 27. Haftadayız ve mükemmel bir his 🌸
Medine_25 Nilasyamom Bende bu haftalarda çok tedirgin oluyordum ama o haftalarda böyle balonduk patlaması gibi hissediyordum ama merak etme 20.haftadan sonra büyük bir ihtimalle hissedersin merak etme sağlıklı olsunlarda😍🥰
Rabiskooo Zeynep_18 evet canım ama göbeğimin oralarda hissettim ben bide sanki içimde bişey böyle kaydı gibi oldu bı defa da ama işte emin olamayinca insan bilemiyor
Eliiiiiiffff Mavi22 ben ilk 16 da kıpırdamalar hissettim ama anlayamıyordum 18 de net hissettim şuan 23 haftalığız tam şuan içim de bir futbol maçı var sanki 😀😀
NebahatBoncuk Nilasyamom korkma ben 23 haftaligim daha hissedemiorum. Bazilarinin ic karni genis oluyor