Bebeğinizin ilk hareketi ?
21 haftadayım net olarak bu hafta hissettim☺️
Bende çok bekledim 20 de geldi ilk kez 🙏🤰
Mavi22 16.haftada hissettim, sanki içimde bir kelebek kanat çırpıyor gibiydi 🦋 Şimdi tekmelerimiz ve daha güçlü hareketlerimiz ile 26.haftadayız şükür ki🙏🏼❤️
Mavi22 19. Haftamda ilk gebeliğim 15. Haftada ikinci gebeliğim 🙏❤️
18 haftada hissettim 😀 giderek artıyor hareketleri dışardan belli olavak kadar değil ama bir haftada duyu arttı 😀 inşallah sağlıkla gelsinler
Mavi22 16. Haftada minik minik hissetmeye başlamıştım. 18. Haftada çok netti. Eşim de 21. Haftada çok rahat hissetmeye başlamıştı. Şu an 29+3 üz. Ve içeride bir tekvandocu var diyebilirim. Uykular şimdiden haram. Bazen öyle hareketler yapıyor ki göbeğim yamuluyor. Eşim hayretle izliyor. Ama gerçekten çok mucizevi bir olay. Bizler yürüyen mucizeleriz. Yeter ki sağlıklı olsunlar 💙🐣🤰
birprensesvebirprensannesi benimdd ikinci gebeligim nasil hisettiniz acaba bende 16+0 haftamdayim bu aralar cok stresli gunler geciriyorum korkuyorum birsey olcak diye acaba stresten dolayi hisedememe olabilirmi .?
- Düzenlendi
Mnevvr53 Canım bundan 2 3 gün öncesinde bende baya hissediyordum 2 3 gündür çok nadir varla yok arası bende korktum kontrolüm vardı cuma günü elhamdülillah bir sorun yoktu yani normal şuanda tam hissetmememiz bide tabiki malesef stres üzüntü de etkiliyor 😔 18 19 dan sonra netleşir hareketleri 🙏
16da hissettim ilk gebeliğim 😍🤰🏻👶🏻
Nilasyamom ilk gebelikse 20 hafta bitene kadar bile normal☺️
LeylaZehraYagmur evet ilk aşkım 🤩