Ben 21+6 oldum hissetmiyorum ama çevremde benden geride gelen hissediyorrr

Mavi22 13 haftadayım hala bir hissetme yok.Diger buyuk kizimi 5 aylik olana kadar asla hissetmedim kucuk kizim 3.5 aylikti hissetmistim ama bu yok buyuk ablasi gibi hissettirmiyor😂😂

Mavi22 ilk gebeligimde 18.haftada hissetmistim 2.gebeligim 14.haftada hissetmeye basladim🎈❣️

Mavi22 16.haftada minik minik hissetmeye basladim 18 de hareketleri netlesti suanda 25.haftadayim yerinde durmuyor 🥰🧿

Mavi22 16.hafta sonunda hissetmeye basladım canım 🥰

17+4 üm şuan minik minik pıt pıt lar hissediyorum sanki parmağıyla dokunup çekiyor gibi bir his👼🏻💙

Mavi22 benim 16+5teyim suan bebeğin hareketini dün gece hissettim nasil farkli bi duygu inanamadim ilk defa ve tam boyle elim karnimda ne zaman hissetrcen annem bana dedim gercekten bebekler anneleri duyuyomus buna emin oldum iyice hissediyolar icerde herseyi

Rabiskooo bende 62 kiloda 15. Haftada hissetmeye başladım göz seğirmesi bazende ufak ıfak nabız atışı gibi oluyor. Şuan 19 bitti ve artık tekmeleri gözle görülebiliyor her atışta deriniz oynuyor🥰

Tugcek33 aynısını bende hissettim bağırsak hareketidir kesin dedim ama bu çok farklıydı çok güzel bir his arada minik minik hareketlerini hissediyorum 🤗

Zey00 çok heyecanlı ya, sabahları kaldırıyorlar beni şimdiden🙈 yaramaz olacaklar galiba, az önce en sertini hissettim daha 17 haftalık bu ne güç dedim🤣

AysSzg bunu duyduğuma sevindim ya ben tam olarak hissettiklerim o mu değil mi ayırt edemiyorum 25e geldik böyle böyle daha sert hareketler bekliyorum artık 🙏🙏🙏😍

@Mavi22 20+6 dayım göğsümün altında hep bi karıncalanma oluyor ve bi ağırlık hissediyorum uzandığımda da bi gerilme hissi oluyor hareketler sınırlı galiba bizimkinde 😂😂

Tugcek33 sizin ikiz mi? Ay ne güzel maşaşallah bende hissetmek istiyorum öyle 🙈

Glbnpk ben de 17+2 yim :) sağlıkla gelsinler inşAllah 🙏🏻