Ben 21+6 oldum hissetmiyorum ama çevremde benden geride gelen hissediyorrr
Bebeğinizin ilk hareketi ?
Mavi22 13 haftadayım hala bir hissetme yok.Diger buyuk kizimi 5 aylik olana kadar asla hissetmedim kucuk kizim 3.5 aylikti hissetmistim ama bu yok buyuk ablasi gibi hissettirmiyor😂😂
rojinnkaya ilk geç hissediliyor hele kiloda varsa ben 22 haftalık anca hissettim
Mavi22 16.haftada minik minik hissetmeye basladim 18 de hareketleri netlesti suanda 25.haftadayim yerinde durmuyor 🥰🧿
Celibon sağlıklı olsunlar da inşallah 🌸🤲
17+4 üm şuan minik minik pıt pıt lar hissediyorum sanki parmağıyla dokunup çekiyor gibi bir his👼🏻💙
birprensesvebirprensannesi hadi insalllah suan hisedemiyorum bi 12 haftada hiseder oldum sag tarafim da kibirtilar oluştu ondan sonra yok daha hisefemedim
34_21_23 bende karnımı açıp izliem hareketlerinde inşallah 🙏🌸
AysSzg bunu duyduğuma sevindim ya ben tam olarak hissettiklerim o mu değil mi ayırt edemiyorum 25e geldik böyle böyle daha sert hareketler bekliyorum artık 🙏🙏🙏😍
@Mavi22 20+6 dayım göğsümün altında hep bi karıncalanma oluyor ve bi ağırlık hissediyorum uzandığımda da bi gerilme hissi oluyor hareketler sınırlı galiba bizimkinde 😂😂
Mavi22 tam 11. Haftada hissettim
Nilasyamom Korkma hissetmemen normal zaten net 20. Haftadan sonra hissetmeye başlarsın😘👶