Semrakrbck Mavi22 hangi hafta olduğunu hatırlamıyorum ama dünyanın en güzel hissi tekme atmaya başlayınca karınımı açıyorum izlemelere doyamıyorum
Rabiskooo Zeynep_18 evet canım ama göbeğimin oralarda hissettim ben bide sanki içimde bişey böyle kaydı gibi oldu bı defa da ama işte emin olamayinca insan bilemiyor
yldz_10 Danlacan tuhaf bir duygu iki gündür hissediyorum ben ama emin olamadığım için zaman geçsin biraz daha diye bekliyorum :)
Zddmzdmr 16+3 ’te sanki içerden kapı tıklatır gibi tık tık yaptı 4 kez 🥰❤️ O kadar ani ve saniyelikti ki tam anlayamadan bitti hemen 🙏🏻 Şuanda nadiren aynı şekilde hissetmeye devam ediyorum
beyza2912 Mavi22 ilk hamileligimde 19 haftalıkken ikinciye hamileyim 14 haftalikken hissetmistim simdi 22+3 olduk 🥰😍❤
Ysmnbebek Mavi22 ilk gebeliğimi hiic hatırlamıyorum 10 yıl geçti üzerinden. Ama ikinci minigimi 13. Haftamda hissettim🤗 şimdi 30 dayız anasını devirecek minik adamım 🧿🤸
Glbnpk 16yı geçince sol tarafımda baloncuk patlar gibi hissetmeye başladım. Hala aynı şekilde 17+2yim 👼🏻
Elif06_ Ya bende biraz once bsey hissttim kucuk bi tekme vurdu kacti gbiydi :) elim karnimdaydi 18+2 oldum bugn. Ilk defa boyle netti ama yinede anlayamadim bagirsak hareketne benzwmyordu ama :)
rojinnkaya Merhaba 22+1e girdim ama hiç birşekilde hissetmedim daha sizce normal mi ? İlk gebeliğim 🙏🏻