Mavi22 hangi hafta olduğunu hatırlamıyorum ama dünyanın en güzel hissi tekme atmaya başlayınca karınımı açıyorum izlemelere doyamıyorum

Zeynep_18 evet canım ama göbeğimin oralarda hissettim ben bide sanki içimde bişey böyle kaydı gibi oldu bı defa da ama işte emin olamayinca insan bilemiyor

Danlacan tuhaf bir duygu iki gündür hissediyorum ben ama emin olamadığım için zaman geçsin biraz daha diye bekliyorum :)

16+3 ’te sanki içerden kapı tıklatır gibi tık tık yaptı 4 kez 🥰❤️ O kadar ani ve saniyelikti ki tam anlayamadan bitti hemen 🙏🏻 Şuanda nadiren aynı şekilde hissetmeye devam ediyorum

Mavi22 ilk hamileligimde 19 haftalıkken ikinciye hamileyim 14 haftalikken hissetmistim simdi 22+3 olduk 🥰😍❤

Mavi22 ilk gebeliğimi hiic hatırlamıyorum 10 yıl geçti üzerinden. Ama ikinci minigimi 13. Haftamda hissettim🤗 şimdi 30 dayız anasını devirecek minik adamım 🧿🤸

16yı geçince sol tarafımda baloncuk patlar gibi hissetmeye başladım. Hala aynı şekilde 17+2yim 👼🏻

Haftasını hatırlamıyorum ama 22 ekim perşembe günüydü şuan 34+4 haftalık 🙈

Mavi22 13.cü haftada başladığım hissetmeye şuan17+5 teyiz çok net hareketleri💗🙏

G-123 az kalmış ayırt etmene 🦋🦋 maşallah 🧿