Tuugcee Smyrayldrm ayyyyy inş 🧿 bünye aynı olmasına rağmen her gebelikte nekaDar farklı yaşanılanlar 🤗
Smyrayldrm Tuugcee aynn oyle cnm ya 🥰 hislerim hep kız hayırlısıyla olursun allahım saglıklı versın hepımıze 🙏🙏❤️
mucizem09_ Tuugcee ozaman cokctehlikeli bi durum degil cunku burda okudugum yaticaksin ayagini yukari kaldiracaksin diyolardi hep doktorun onerisi boyle oluyornus
Tuugcee mucizem09_ yok bana normal hayatına devam edebilirsin dedi iğneler ve bebek büyüdükçe dağılır kaybolur dedi inş bakalım
Kuzucccum O değilde canım aşırı yemek ıstıyor ama kendim yapmak ıstemıyorum yada eşim ıcın hazırlarım tadına bıle bakmam kokusundan rahatsız oluyorum biri hazırlayıp verse ahhh ne güzel ☺️🤰🙈
Mom61 Tuugcee banada ilaç verdi canım kalp atışını falan duyduk bebek iyi inşallah kanamamızda geçer 🤲🏻
Tuugcee Mom61 ne kullanıyorsun inş birdaha yaşamayız zaten kıstas aldıkları böyle kanamalarda bebek iyi mi büyüyor mu kese büyüyor mu kalp atışları iyi mi 🤲🌸
Cigdem175 Tuugcee 8+2 den selam:)) burda buluşmamız iyi oldu fikir alışverişi açısından:))hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Tuugcee 1Anne2Bebek1Kopek tecrübelisin öyleyse Allah bağışlasın bizlerde inş aynı duyguları yaşarız 🤲🌸