Emineee1 7+4 suanlık iyiz bulantım cok oluyordu kusmada . Doktorum prilam verdi şuanlık iyim. Tek sorun adet tarihime göre 8+4 olmam gerekirken ultrasonda 7+4 cıktık oda gec döllenmeden dolayı oldugunu söyledi doktorum. Adet tarihimi değişti 🙂😲
Masal2020 Emineee1 bnmde 8+1 olmam gerekirken doktorum ölçtü 7+4üm ama bi sıkıntı olmuyor dedi ikerleyen süreçte aynı güne gelirmiş
Tuugcee 1Anne2Bebek1Kopek peki kese etrafındaki kanama nezaman oluşmuştu benim 5nci haftamda kanamam oldu bir gece yattım hastanede şimdi her hafta proluton vuruluyorum geçen hafta tek bir noktaydı bu hafta dağılmıştı biraz
Mom61 1Anne2Bebek1Kopek Benimde ikinci gebeliğim oğlumda hiç böyle bir şey yaşamadım bakalım artık bundada bi hayır vardır elbet moral verdiğiniz için çok teşekkür ederim 🤗🥰
Kumral5 Tuugcee İnsallah canim insallah tek isteğim bulantisiz rahat rahat isimi gucumu yapabilmek eski gunlerdeki gibi 😌
BamBi Tuugcee yuppiiiì aynnen ya iyi denk geldi. Bakalim daha kinler tam ayni gününde. Dogumu 10.09.2021 verdi doktorum ya senin
Halesef BamBi benimde 10 Eylül olarak belirtildi. İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza melek yavrularımızı🤲🌼🧡
ebrr1048 hellobaby0 7+5 deyim sizinle aynı şeyleri yaşıyorum 😂 su bile kokuyor midem bulanıyor kusamıyorum analık çok zormuş 😅
hellobaby0 ebrr1048 evet valla şimdiden başladı zorluklar 😅 Sağlık olsun da Allah’ın izniyle üstesinden geliriz 🙏🧿❤️
mrvkls Tuugcee merbaha bizde 8 haftalık olduk sabah bulantıları ve iştahsızlık bende de var buna şükür yeterki yavrum iyi olsun daha önce benim de iki düşüğüm var o yüzden korkularım benim de oluyor ister istemez
Melike_shn Tuugcee biri bana dedi ki bulantisiz hamilelik saglukli hamilelik olmuyomus dedi kafam karisti ama 0 bulanti ya hic yok normal yasantim nasılsa öyleyim aceba gercekten sagluksiz gebelik mi diye dusunmekten kafayi yicem